• Ny

Ullsulor (parvis) - Tilted By Mön

249,00 kr
Inkl. moms

Upplev en ny nivå av komfort och välbefinnande för din häst med dessa innovativa ullsulor för moderna joggingskor. Dessa unika sulor, helt nya på marknaden, avlastar och tryckfördelar din hästs vikt samtidigt som de främjar cirkulation och läkning i hovens strålområde. Naturligt antibakteriella, och berikade med vårdande lanolin från ullen, tar dessa iläggssulor hand om hovarna på bästa sätt och skapar en fräschare miljö inne i bootsen. Ge din häst det allra bästa med dessa ullsulor – komfort och hovhälsa på en helt ny nivå. Säljes parvis!

Ullsula stl
Antal
I Lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Unika ullsulor, hantverksmässigt tovade för hand av vår nya lokala leverantör Tilted By Mön som har tagit fram dessa i samråd med Viahov i syfte att användas som vårdande och stödjande iläggsulor till moderna joggingskor för hästar. Upplev överlägsen komfort och hälsosamma hovar!

Säljes Parvis!

Välkommen till en helt ny era av hästskor och sulor! Vi är stolta över att presentera vårt senaste tillskott till produktsortimentet – dessa innovativa ullsulor, speciellt utformade för moderna joggingskor till hästar. Dessa sulor är en riktig hantverksprodukt, speciellt utformad för att vara tjock. mjuk och formbar, vilket ger en optimal avlastning och tryckfördelning för din hästs vikt. De formar sig efter hovens form vid användning och skapar ett naturligt individanpassat "fot-inlägg" i bootsen. Genom att minska punkttrycket på hovarna kan dessa sulor bidra till att skapa bekvämlighet för traktlandning, förebygga skador och ge en behagligare upplevelse för din häst under träning och motion, samtidigt som det stimulerar till läkning och uppbyggande av stråle och elastisk puta.

En av de fantastiska egenskaperna hos dessa ullsulor är nämligen att de främjar cirkulationen och läkningen i hovens strålområde. Genom att stimulera strålen och fylla ut hålrummen i strålfårorna kan våra sulor hjälpa till att öka blodflödet och därmed främja läkningen och uppbyggandet av nytt starkt horn och bättre intern stötdämpning. Detta gör att din häst kan återhämta sig snabbare och prestera bättre i sin träning.

Men det är inte allt – dessa ullsulor är även berikade med lanolin, en helt naturlig substans som finns i ull. Lanolin har fantastiska vårdande egenskaper för hovarna. Det hjälper till att mjukgöra och återfukta hoven, samtidigt som det bildar en skyddande barriär mot yttre påfrestningar. Ull är dessutom också naturligt antibakteriellt vilket gynnar miljön inuti bootsen, som annars kan bli lite sunkig och instängd. Ullen suger upp fukten som avdunstar från hoven och ger en fräschare miljö för hoven. Med dessa ullsulor kan du ge din hästs hovar den omsorg de förtjänar och bidra till att upprätthålla en god hovhälsa.

Med dessa unika ullsulor i samband med moderna joggingskor kan du säkerställa att din häst får en bekväm och hälsosam övergång från skodd till barfota. Du stöttar dessutom svenskt lokalt hantverk, småföretagande och småskalig djurhållning med öppna landskap, genom att använda en naturprodukt som ullsulor.

Beställ dina ullsulor idag och upptäck skillnaden – både du och din häst kommer förmodligen inte att vilja använda några andra sulor sedan :)

Storlekar
XL: Cirka 15,5 x 16,5 cm 
M/L: cirka 12,5 x 13,5 cm
S: cirka 10,5 x 11,5 cm (OBS! Storlek Small är beställningsvara och lagerförs inte)

Sulorna är fyrkantiga och du klipper enkelt till dem med en vanlig kökssax för att de ska passa i bootsen.

Observera att de är ganska tjocka FÖRSTA gången du sätter på bootsen och du kan uppleva det lite svårare att sätta på skorna med sulorna i. MEN sulorna kommer att platta till sig REJÄLT efter första användningen och formar sig efter hoven. Det är meningen att de ska plattas till. Nästa gång du sätter på skorna med sulorna kommer det alltså gå mycket lättare. Sulorna kan användas så länge som de fyller upp strålfårorna och ger ett stöd under sula och stråle. Det är okej om de börjar gå sönder längst ute i kanterna, där hovväggens kanter kan "gnaga" på ullen. Sålänge sulorna ligger still inuti skorna, och ger stöd under sula och stråle så är de fullt användbara. Du bör byta ut sulorna när de är så utslitna att de inte längre ger hästen stöd under stråle och sula, eller när de bara halkar omkring och korvar sig i skorna.

Ge oss gärna feedback på tjocklek och storlek. vi vill gärna höra vad era hästar och ni tycker om sulorna. :-)

Obs:
* Sulorna är hantverksmässigt framställda för hand, och inte fabrikstillverkade. De kan ha individuella skillnader i färg, form, struktur och storlek och alltså skilja sig åt. Storlekarna angivna här är ungefärliga.

TBM-M/L
8 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password