Strumpor till joggingskor (par)

145,00 kr
Inkl. moms

Detta är inte bara snyggt, det är också väldigt praktiskt! Dessa skyddar effektivt mot skavsår, och dessutom kan de skydda från smuts och grus från att tränga ner i skorna. Dessutom är de ju suuuupersnygga att ha på hästen och du kan piffa upp med självlysande läckra färger i olika kulörer och matcha efter humör! Även ryttaren kan använda dem, som benvärmare eller armvärmare! (Det är nämligen egentligen benvärmare för människor. Men vi har tagit in dem för att de funkar just jättebra även på hästen) NEON-FÄRG!  2-pack

Färg
Antal
I Lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Även hästar har nytta av strumpor i sina skor!

Det finns diverse olika skavsårsskydd och gaiters som man kan köpa till hästar för att skydda mot skavsår,(vi säljer några andra märken även i Viahovs webbutik), men personligen så tycker jag faktiskt att det bästa har varit att använda sig av strumpor och benvärmare för människor(!!) Jag har provat mig fram en del och tycker att den här modellen är den bästa! Därför har jag nu valt att ta hem och sälja den i Viahovs webbutik. 

Man sätter dessa på hoven och trär upp på benet på hästen. Denna modellen är egentligen benvärmare för människa, och har därför hål i båda ändar (om du vill kan du ju köpa även till dig själv också). Den kommer i regnbågens alla färger, så välj dina favoritfärger och byt efter humör. Observera att alla färger är i neonfärg!

Säljes i par (2 pack)

Strumporna är superenkla att dra upp över hoven och materialet är elastiskt samt mjukt och snällt mot hästens ben.De passar till normalstor häst, men även till hästar med lite grövre benstomme funkar. Dock blir det lite svårare att trä dem över hoven om hoven är väldigt stor, även om materialet är väldigt elastiskt. (däremot är de för stora för shettis och småponnys. Tänk dig att de är konstruerade för människo-ben ursprungligen). 

Läs gärna mitt blogg-inlägg där det finns en fullständig beskrivning med bilder.  (klicka här)

GÖR SÅ HÄR:

För att skydda mot skavsår: Rengör benen noggrannt på hästen och använd gärna balsam eller glansspray för att minska friktionen. Trä därefter på strumpan över hoven och upp över benet. Dra den upp en bit, och sedan dra den neråt tillbaka igen - detta för att hästens päls ska lägga sig åt rätt håll under strumpan. - Låt strumpan sitta  under hoven, så att hästen står på den och förhindrar att den glider uppåt.

För att skydda från stenar och grus att komma ner i joggingskorna: För att uppnå extra skydd, dra upp strumpan hela vägen och vik sedan ner den så att den omsluter skon. Detta skyddar även en del av utsidan på skon, men framförallt så förhindrar det grus från att komma ner i skon.

1. Sätt på strumpan på hoven och upp på benet. (här har jag valt att exemplifiera med benvärmaren i den fina rosa färgen (se bilderna längst upp))

. Sätt på joggingskorna på hoven som vanligt.  

Dra den övre kanten på strumpan ner över skon, så att den omsluter skon. Voila!

Nu har hästen en heltäckande strumpa som skyddar från barr och grus från att leta sig ner i skon! Viktigt att strumporna sitter tajt så att de inte kasar ner under användning. 


Strumporna är omskrivna i sociala medier. Kolla här!

https://www.instagram.com/p/CrZMcCesXy_/

https://www.instagram.com/p/CsBDP57s1HU/

SMIFFYS-ORANGE
16 Produkter
Grade 
2023-01-22

För små

Kändes bra i kvalitet men inte en chans att få på strumporna på min häst tyvärr ????????

Write a review

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password