Perfect Hoof Wear - WRAPS

289,00 kr
Inkl. moms

PHW - Även kallat "wraps" Perfect Hoof Wear Polywraps - Revolutionerande hovrehabiliteringsverktyg som hjälper till att stärka och läka ut många olika typer av problem i hoven, exempelvis kontraherade och understuckna trakter. Gjorda av polyester och INTE glasfiber - och är alltså inte alls samma sak som ett vanligt "hoofcast", alltså hovgips.  Används med fördel tillsammans med hovstimuleringssulan Sole Mates för att skapa olika typer av ortopediska skor. Man kan även göra egengjorda och individanpassade av/på-tagbara boots med hjälp av dessa wraps! 

Mängdrabatter

Antal Rabatt Du sparar
10 10% Upp till 289,00 kr
Antal
I Lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


PHW - Perfect Hoof Wear Polywraps- har en helt egen websida med ett stort utbud av videor, bilder och information om hur man kan använda den praktiskt Kika på Perfect Hoof Wear hemsidan för att lära dig mer om detta!

Det är ett rehabiliteringsverktyg som fungerar för en mängd olika hov-åkommor.

Denna typ av wraps ska inte förväxlas med hoofcast (hovgips) eftersom detta är gjort av mer flexibel polyester, och inte av glasfiber. Detta materialet är helt annorlunda eftersom det stabiliserar hovkapseln, utan att låsa den. Den har en egen inbyggd flexibilitet som går att göra hårdare eller lösare, baserat på antal varv man lindar wrapslindan runt hoven och därmed anpassa graden av stabilisering som hoven behöver.

Här finns en video om hur man applicerar PHW 

De har också en facebooksida! med information

PHW-WRAPS
33 Produkter
Grade 
2022-08-25

Lättjobbad wrap

Äntligen kan man slippa plasta trasiga hovar med denna lättjobbade wrap. Lättjobbad och hållbar, går toppen att sömma skorna i.

Använt även till häst som behövde rehab för sina svaga hovar med gott resultat.

Rekommenderas starkt!


Write a review

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password