Dampening Pad 2.0

245,00 kr
Inkl. moms

Dessa nya mjuka gummisulor är speciellt utvecklade för att komplettera flexibiliteten hos Equine Fusions joggingskor, men kan med fördel användas även i andra bootsmodeller. De är tillräckligt tunna för att kunna fungera bra i de flesta olika boots eftersom de inte tar så stor plats. Trots detta är de otroligt hållbara i materialet eftersom de är av segt, mjukt gummiliknande material som är väldigt tåligt samtidigt som det är mjukt och formligt mot hästens hov. Säljes i par! Glöm inte att välja om du vill ha regular eller slim i passformen. Storleken klipper du ut själv med hjälp av markeringarna i sulan som är anpassade efter Equine Fusions boots-storlekar. 

Dampenning pad
Antal
Tillfälligt slut - fler på väg in i lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Den helt nya Equine Fusion iläggsulan lägger till en ny dimension till skorna och deras dämpande förmåga.

Klipp helt enkelt till sulan för att matcha storleken på din joggingsko, följ de markerade linjerna.

Sulan kan skäras till önskad storlek även om du använder ett annat märke av boots. Låt hästen stå på padden, rita runt hoven och klipp sedan med en sax innan du lägger sulan i bootsen

Dampening padden 2.0 finns i både Regular och Slim.

Padden är designad enligt samma principer som joggingskon. Med en specialdesignad gummiblandning som ger den de bästa egenskaperna. Dessa sulor håller formen länge och är väldigt tåliga. De deformeras inte efter användningen utan de återgår till sin egen form när de inte längre belastas. Den suveräna flexibiliteten, dämpningen och de biomekaniska egenskaperna gör det till den kanske bästa sulan för både ridning och rehabilitering. Den kan också användas för att förbättra passformen på bootsen. Använd dem i boots för att hjälpa en häst att övergå från skodd till barfota, eller som ett hjälpmedel vid behandling av laminitis, navikulära och andra hovsjukdomar.

Vi rekommenderar att du samarbetar med din veterinär eller hovvårdare när du behandlar någon typ av patologi.

EQ201R
-1 Produkter

Särskilda referenser

ean13
7072311005015

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password