HQ Hovstimuleringssula för boots 2-pack

HQ Hovstimuleringssula för boots 2-pack

255,00 kr
Inkl. moms

Specialutformade skumsulor, för överlägset skydd åt hoven för användning i boots. Mycket bekväm! Stimulerar och skyddar. Perfekt som stötdämpning vid hovsjukdomar, rehab, väldigt ömfotad häst eller som hovstimulering för ökad blodcirkulation. De säljs parvis!

Antal
Tillfälligt slut - fler på väg in i lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 12:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Denna sula är något tjockare än de andra iläggssulorna som säljs i butiken. Den brukar trots sin storlek få plats bra i bootsen tack vare att den formas och komprimeras ihop under trycket från hoven. Detta är den sulan som ger allra bästa support och skydd för hoven vid användning i boots och är därför överlägsen att använda vid olika typer av hovproblem, hovsjukdomar, rehab och för hovträning m.m. Den skapar ett behagligt underlag som absorberar och distribuerar tryck. Sulan ger ger stimulans till hela hovens undersida vilket bidrar till ökad blodcirkulation, stötdämpning och därmed ökad cellförnyelse och tillväxt i hoven

Den är tillverkad i close cell skum-material som formar sig exakt efter hoven och ger ett överlägset skydd. Den har betydligt bättre livslängd och behåller sitt "minne" mycket längre än många andra sulor på marknaden. Att den har bra "minne" betyder att materialet formar sig under tryck, men återtar sin egen form när trycket släpper. Den är tillräckligt tjock för att hoven ska kunna komprimera materialet och sjunka ner en bit i det.

Sulan är anpassad bäst för häst som väger cirka 300 - 550 kg. 

Säljes parvis! (2-sulor per förpackning)

STORLEK: 16x18cm

Tjocklek: 18 mm

Fabrikat: Horsequality Sweden AB

 Bruksanvisning medföljer.

HQ-SULOR-BOOTS

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password