Easyboot Remedy

795,00 kr
Inkl. moms

Easyboot Remedy är en stark vattentät och flexibel stövlel som är perfekt för blötläggning och isterapi. Tillverkad i mjukt stretchigt gummi. Perfekt för att kyla ner benen vid t.ex fång, eller blötläggning för att dra ut hovböld. FINNS OCKSÅ I EN STÖRRE/HÖGRE STÖVEL  - Se ULTIMATE REMEDY
Beställningsvara med något längre leveranstid

EB Remedy Storlek
Antal
I lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 12:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Easyboot Remedy är en rehabstövel för blötläggning och isterapi, som går ungefär upp till skenbenet på hästen och har en imponerande lista med funktioner:

  1. 100% vattentät. Designad och byggd för att vara 100% vattentät från topp till botten så att vätska och is stannar inne.
  2. Vattenavvisande. Inga fler fuktiga boots - häng bara upp dem och vattnet rinner av och torkar på några sekunder.
  3. Fyrvägs stretchmaterial. Att ta på och av bootsen är enkelt och smidigt. Dessutom gör de bakre dragflikarna och möjlighet att rulla ner skaftet på knästöveln användningen ännu enklare.
  4. Äkta naturgummi i övre skiktet. Innehåller inte PVC.
  5. Yttersula i gummi ger hållbarhet och grepp.

Easyboot Remedy är den perfekta isterapilösningen. Sätt på stöveln, fyll den med is och tillsätt vatten. Denna stövel är också utmärkt för Epsom salt bad när du vill dra ut en hovböld. Stöveln är också bra att använda till desinfektionsbad mot hovröta, lamellrandsröta, strålröta... 

Mått och storlekar för Easyboot Remedy skiljer sig från de andra bootsen  i EasyCare-sortimentet. Vanligtvis behöver bootsen en tajt passform för att de inte ska vrida sig. Easyboot Remedy-sortimentet är annorlunda. Med Easyboot Remedy bör passformen vara lös för att ge utrymme runt hoven och underbenet. I det extra rummet kan vätskan och / eller isen cirkulera. Easyboot Remedy-sortimentet är  lösa stövlar, som är designade för att hålla vätskan medan hästen är uppbunden och övervakad. Om du är tveksam, välj större storlek. Om du närmar dig de översta måtten på den stora storleken blir användningen lite svårare.

Storlekar för Remedy

Easyboot Remedy är utformad för att hålla vätskan medan en häst står still. Den ska sitta löst. Stöveln ska vara lätt att ta av och på, och det ska finnas extra utrymme runt hoven för att kallt vatten och is ska kunna komma i kontakt med alla sidor av hoven och underbenet.

Andra EasyCare ridboots är utformade för att sitta tajt för att förhindra vridning medan hästen rör sig. Kom ihåg att Easyboot Remedy endast ska användas medan hästen står still, och därför är storlekar för denna stövel annorlunda än för andra EasyCare-produkter.

REMEDY-M
1 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password