Strumpor till joggingskor

Strumpor till joggingskor (par)


95,00 kr
Inkl. moms

Detta är inte bara snyggt, det är också väldigt praktiskt! Dessa skyddar effektivt mot skavsår, och dessutom kan de skydda från smuts och grus från att tränga ner i skorna. Dessutom är de ju suuuupersnygga att ha på hästen och du kan piffa upp med självlysande läckra färger i olika kulörer och matcha efter humör! Även ryttaren kan använda dem, som benvärmare eller armvärmare! NEON-FÄRG!  2-pack

Färg
Antal
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Även hästar har nytta av strumpor i sina skor!

Det finns diverse olika skavsårsskydd och gaiters som man kan köpa till hästar för att skydda mot skavsår,(vi säljer några andra märken även i Viahovs webbutik), men personligen så tycker jag faktiskt att det bästa har varit att använda sig av strumpor och benvärmare för människor(!!) Jag har provat mig fram en del och tycker att den här modellen är den bästa! Därför har jag nu valt att ta hem och sälja den i Viahovs webbutik. 

Man sätter dessa på hoven och trär upp på benet på hästen. Denna modellen är egentligen benvärmare för människa, och har därför hål i båda ändar. Den kommer i regnbågens alla färger, så välj dina favoritfärger och byt efter humör. Observera att alla färger är i neonfärg!

Säljes i par (2 pack)

Strumporna är superenkla att dra upp över hoven och materialet är elastiskt samt mjukt och snällt mot hästens ben.De passar till normalstor häst, men även till hästar med lite grövre benstomme. (däremot är de nog för stora för shettis och småponnys. Tänk dig att de är konstruerade för människo-ben ursprungligen). 

GÖR SÅ HÄR:

För att skydda mot skavsår: Rengör benen noggrannt på hästen och använd gärna balsam eller glansspray för att minska friktionen. Trä därefter på strumpan över hoven och upp över benet. Dra den upp en bit, och sedan dra den neråt tillbaka igen - detta för att hästens päls ska lägga sig åt rätt håll under strumpan. - Låt strumpan sitta  under hoven, så att hästen står på den och förhindrar att den glider uppåt.

För att skydda från stenar och grus att komma ner i joggingskorna: För att uppnå extra skydd, dra upp strumpan hela vägen och vik sedan ner den så att den omsluter skon. Detta skyddar även en del av utsidan på skon, men framförallt så förhindrar det grus från att komma ner i skon. Läs gärna mitt blogg-inlägg där det finns en fullständig beskrivning. Eller se bildserien nedan:

1. Sätt på strumpan på hoven och upp på benet. (här har jag valt att exemplifiera med benvärmaren i den fina rosa färgen)

 

. Sätt på joggingskorna på hoven som vanligt.  

Dra den övre kanten på strumpan ner över skon, så att den omsluter skon. Voila!

Nu har hästen en heltäckande strumpa som skyddar från barr och grus från att leta sig ner i skon! Viktigt att strumporna sitter tajt så att de inte kasar ner under användning. 

SMIFFYS-ROSA
0 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password