Glove Provskal

100,00 kr
Inkl. moms

Detta är provskal som du kan hyra en vecka för att utvärdera vilken storlek som passar bäst. De fungerar till modellerna Easyboot GLOVE, BACKCOUNTRY och GLUE ON. Dessa är modeller som tillverkas i halvstorlekar. Det skiljer endast 4mm mellan skalens storlek, så det betyder att du kan hitta en sko som passar perfekt till din häst! Men detta innebär också dessvärre att det inte finns så stora marginaler för att välja fel storlek. Därför är det så viktigt att kunna PROVA. Här kan du beställa hem provskal i de storlekar som du vill testa på din häst.  MER INFO NEDAN!

Easyboot Glove Soft storlek
Antal
I lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna Mån/Tis


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


HYR HEM PROVSKAL OCH PROVA SJÄLV HEMMA I STALLET!
Du betalar en depositionsavgift på 100kr per provskal som du får tillbaka när du har returnerat provskalen tillbaka till oss (väl rengjorda!). Du behöver endast betala den extra frakt-och hanteringskostnaden - returfraktsedel ingår i det priset. Du har en vecka på dig att prova skorna och skicka tillbaka dem. Kontakta Viahov om du skulle behöva längre tid. Om storleken du vill testa redan är uthyrd till en kund så kan det resultera i en längre leveranstid, då vi måste invänta retur på dessa innan vi kan skicka ut dem på nytt. 

------------------------------------------------

OBS! Kolla instruktionsvideos hur du säkerställer rätt passform och storlek, så att du vet vilka riktmärken du ska titta på när du provar skalen som du har fått hem

Det finns jättebra informativa videos så att du kan lära dig detta.

Kika på videon längst ner på denna sidan först och främst!

-------------------------------------------------

PRIS för att beställa hem provskal:

Depositionsavgift: Du betalar 100kr i depositionsavgift per provskal - dessa pengar får du tillbaka när vi har bekräftat och mottagit provskalen i retur. Prisexempel: Om du lånar 3 provskal så betalar du 300kr i depositionsavgift som du sedan får tillbaka.

Avgift för frakt och hantering: 89kr är kostnaden för frakten till dig. Sedan tillkommer 300kr i extra hantering/returkostnad. Denna avgift tar vi ut för att täcka kostnaderna för returfraktsedel och extra hantering. Returfraktsedeln ingår i det priset Avgiften läggs automatiskt till när du kommer till kassan. Inget annat tillkommer.

-------------------------------------------------

Bootsmodellerna Easyboot Glove och Backcountry och Glue On bygger alla på samma skal i grunden och har olika överdelar. (Glue on saknar överdel eftersom det är en ren lim-boot)

Värt att notera angående passformen är detta:
Glove måste sitta super TAJT för att kunna sitta bra på hoven
Backcountry brukar funka bäst om man tar en halv storlek större - eftersom dessa skor tillåter lite mer luft runtom hoven, då överdelen fäster uppe ovanför kronranden. Den kan inte sitta lika hårt och tajt som Glove.

Glue On är en limsko och måste sitta minst lika tajt och smidigt på hoven som Glove. Det får inte finnas något utstick eller luftfickor och därför viktigt att hoven är hyffsat fin i formen och passar formen på själva skon. För stora avvikelser på hoven innebär att Glue on och Glove troligtvis inte kommer passa så bra.

-------------------------------------------------

kolla igenom dessa videos innan du testar dessa provskal så att du lär dig att se vad som passar och inte passar. 

-------------------------------------------------

-------------------------------------------------

När vi skickat provskalen hem till dig så har du en vecka på dig att prova de olika storlekarna. En retursedel ska medfölja i paketet. Om den saknas av någon anledning så skicka iväg ett mail till info@viahov.se och meddela så skickar vi en ny till dig.
Om du skulle behöva mer tid för att prova skorna så meddela gärna så att vi vet, då det är fler som gärna vill kunna hyra hem provskalen. Glöm inte att rengöra provskalen ordentligt! 
Ej returnerade provskal kommer att debiteras med 400kr per sko. 

EB-PROV-00
1 Produkter

Datablad

Typ av sko
Går nedanför kronranden

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password