Provskal Glove

100,00 kr
Inkl. moms

Easyboot Glove är en sko som tillverkas i halvstorlekar. Det skiljer endast 4mm mellan storlekarna, så det betyder att du kan hitta en sko som passar perfekt till din häst! Men detta innebär också dessvärre att det inte finns så stora marginaler för att välja fel storlek. Därför är det så viktigt att kunna PROVA. Här kan du beställa hem provskal i de storlekar som du vill testa på din häst.  MER INFO NEDAN!

Easyboot Glove Soft storlek
Antal
I lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

HYR HEM PROVSKAL OCH PROVA SJÄLV HEMMA I STALLET!
Du betalar en depositionsavgift på 100kr per provskal som du får tillbaka när du har returnerat provskalen tillbaka till oss (väl rengjorda!). Du behöver endast betala den extra frakt-och hanteringskostnaden - returfraktsedel ingår i det priset. Du har en vecka på dig att prova skorna och skicka tillbaka dem. Kontakta Viahov om du skulle behöva längre tid. Om storleken du vill testa redan är uthyrd till en kund så kan det resultera i en längre leveranstid, då vi måste invänta retur på dessa innan vi kan skicka ut dem på nytt. 

------------------------------------------------

OBS! Kolla instruktionsvideos hur du säkerställer rätt passform och storlek, så att du vet vilka riktmärken du ska titta på när du provar skalen som du har fått hem

Det finns jättebra informativa videos så att du kan lära dig detta.

Kika på videon längst ner på denna sidan först och främst!

-------------------------------------------------

PRIS för att beställa hem provskal:

Depositionsavgift: Du betalar 100kr i depositionsavgift per provskal - dessa pengar får du tillbaka när vi har bekräftat och mottagit provskalen i retur. Prisexempel: Om du lånar 3 provskal så betalar du 300kr i depositionsavgift som du sedan får tillbaka.

Avgift för frakt och hantering: 79kr är grundavgift för frakten till dig. Sedan tillkommer 300kr i extra hantering/returkostnad. Denna avgift tar vi ut för att täcka kostnaderna för returfraktsedel och extra hantering. Returfraktsedeln ingår i det priset Avgiften på totalt 379kr läggs automatiskt till när du kommer till kassan. Inget annat tillkommer.

-------------------------------------------------

MÅTTABELL FÖR GLOVE

-------------------------------------------------

kolla igenom dessa videos innan du testar dessa provskal så att du lär dig att se vad som passar och inte passar. 

-------------------------------------------------

-------------------------------------------------

När vi skickat provskalen hem till dig så har du en vecka på dig att prova de olika storlekarna. En retursedel ska medfölja i paketet. Om den saknas av någon anledning så skicka iväg ett mail till info@viahov.se och meddela så skickar vi en ny till dig.
Om du skulle behöva mer tid för att prova skorna så meddela gärna så att vi vet, då det är fler som gärna vill kunna hyra hem provskalen. Glöm inte att rengöra provskalen ordentligt! 
Ej returnerade provskal kommer att debiteras med 400kr per sko. 

FITKIT-GLOVE-00
1 Produkter

Datablad

Typ av sko
Går nedanför kronranden

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password