Fury Heart Pastern Lock *beställningsvara*

185,00 kr
Inkl. moms
OBS! Detta är en beställningsvara
Om du rider i tuff terräng, djup lera och krävande förhållanden så komplletera gärna dina Fury Heart med den här Pastern Strap Lock - remmen! Den håller skon säkrare på plats. OBS! Den är betydligt enklast att använda om man har Fury Heart Neopren Sling monterat på skon (Neopren-bakstycket som går att köpa till som extra-val). Men den går också att använda även på den blå originalgaitern som medföljer skon -med hjälp av en tång eller lämpligt verktyg.
Antal
I lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Den här remmen är viktigt komplement för dig som rider i tuff terräng, djup sugande lera och krävande ritter där det finns risk att skorna lossnar. Den här remmen kommer göra det nästintill omöjligt för hästen att kunna dra av sig skorna. Du bör inte använda den om du inte har behov för den, för det finns alltid en risk med ALLA pastern straps som sitter runt kotan på benet att den kan störa hästens rörelser. Använd den bara om du verkligen har behovet av den.

Viktig information om montering av Pastern Lock:
Att montera denna pastern lock är enklast om du har en Neoprene Sling på skorna, eftersom neoprenpadden är avtagbar och det är då mycket enklare att komma åt att sätta dit skruven som ska sitta på. Om man däremot använder den blå originalgaitern som medföljer skon så är det lite svårare att komma åt att sätta dit skruven eftersom den blå padden är inte avtagbar. Men om man använder sig av en tång så går det bra.

Pastern Lock ska inte sitta åt tajt, för då kan den störa hästen för mycket och börja skava. Det är viktigt att den sitter så löst att du med lätthet kan få plats med ett finger mellan hästens ben och remmen. Se bilden nedan:

OBS! Skruvarna som används till att sätta fast Pastern lock är limmad med Loctite. Detta görs på fabriken.  Skruvarna går att lossa med "milt våld" om man tar tag i dem och vränger lite med en tång. (då kommer dock skon bli betraktad som begagnad sedan och går inte att skicka i retur på öppet köp)

Informationsvideo om Fury Heart tillbehör
Här visas även Fury Heart Pastern lock:

(öppna video i Youtube)

SB-EBFHPL
2 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password