HoofStuff - mot strålröta

275,00 kr
Inkl. moms

Hoof stuff! Det bästa mot strålröta & hålvägg! Används för att dreva och plugga igen hål och fickor i hoven och dödar effekivt alla bakterier samtidigt som den är skonsam för hoven. Denna sega starka hovlera har en otroligt tjock "tuggummi-liknande" konstistens med mycket fibrer som gör den perfekt för att rullas ihop och tryckas ner i djupa sprickor/strålfåror/hålväggar! Dryg och räcker länge

Mängd
Antal
I Lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Hoof Stuff är en antimikrobiell seg hovlera för att plugga igen i djupa hål, djupa mittstrålfåror och sprickor i hästhovar. Den har en otrolig förmåga att fastna kvar och göra nytta under lång tid! Den har en starkt antimikrobiell effekt som fungerar långtidsverkande och hjälper även ofta på White Line Disease-bakterier

Den innehåller endast naturliga giftfria ingredienser och är säker och enkel att använda. Dess förmåga att stanna kvar i sprickor beror på det sega och kladdiga fiberinnehållet. Den kan därför stanna kvar längre än många andra typer av hovkrämer och gör nytta under längre tid. Den är mycket dryg! Hoof Stuff har visat sig användbar för hålväggar, white line disease, sprickor, djupa infekterade mittstrålfåror, hovböld-hålrum m.m

De aktiva ingredienserna jobbar inte bara för att eliminera skadliga mikrober men också för att stödja naturlig läkning och återställa frisk vävnad .

Honung utgör en fantastiskt bra bas för att öka de antimikrobiella egenskaperna i produkten och hjälper även till för att klistra sig fast i hålväggarna.

Hoof Stuff rekommenderas för användning i djupare, tightare hål i hovarna. För grundare hålrum rekommenderas istället hovkrämen Artimud - en annan hovlera i Red Horse-sortimentet med mjukare konsistens. Även Field Paste är en pålitlig hovlera för att förebygga rötangrepp i hoven på hästar som går ute i fuktig miljö.

Applicering:
Rulla och forma en liten bit i taget och tryck in i hålrummet i hoven tills hålet är fullt. Ju mindre "bollar" som du formar och trycker in, desto säkrare och hårdare kommer det sitta fast i hålet. Denna kräm kan vara lite hård och stel att fånga upp ur burken, men det är för att de sega fibrerna ska vara effektiva i hålväggarna. Om man vill göra den lite lättare att forma så kan man droppa lite vatten över den innan applicering.


Ingredienser:

Opastöriserad honung, zinkoxid, naturliga fibrer.
Vi har inte tillsatt några extra tillsatser för att dryga ut produkten eller göra den billigare/enklare att producera. Alla individuella ingredienser har sitt speciella syfte och finns där av en anledning - att vara ett effektivt skydd mot rötan i hoven och tillsammans bilda en barriär.

INSTRUKTIONSVIDEOS:

H-STUFF-290
38 Produkter
Grade 
2022-09-23

Bästa för djupa strålfåror!

Härligt klibbig konsistens som sitter kvar länge i djupa strålfåror, bara att forma och trycka in. Rötan blev mycket bättre efter bara ett par dagar. Helt klart bästa produkten från Red Horse!

Grade 
2022-09-10

stoppade produkten ponnyns hålväggar

Tillsammans med Sole cleanse stoppade produkten ponnyns hålväggar så ny, frisk hov fick växa ut. Enkel att använda!

Grade 
2022-09-10

Sitter perfekt och länge

Sitter perfekt och länge i hålväggar på min barfota häst. Rekommenderas!

Grade 
2022-09-10

sett jättebra förbättring

Sitter länge kvar efter applicering i springor och mittstrålfåran. På mina hästar har man sett jättebra förbättring på rötan inom 24h!

Grade 
2022-09-07

Sole Cleance och Hoofstuff

Jag har precis provat Sole cleanse och Hoofstuff. Tycker att de är lätta att applicera och ger snabbt resultat! Skulle absolut rekommendera dessa produkter. Och när hästen drabbas av mugg när hösten och leran kommer skulle jag verkligen vilja prova produkterna mot detta

Grade 
2022-08-25

Röddningen mot hålväggar

Varit vår räddning mot förra höstens hålväggar. Provade massa saker men inget funkade fören vi testade Hoof stuff. Väldrig dryg produkt räcker oerhört länge.

Write a review

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password