Red Zone Super - 2500ml (REFILL)


765,00 kr
Inkl. moms

TYVÄRR SÅ HAR DENNA PRODUKT UTGÅTT UR SORTIMENTET! Detta på grund av att leverantören har fått export-stopp på just denna produkten. Detta beror på att tullen har ändrat sina regler avseende det verksamma ämnet Saltidin och produkten är inte längre godkänd för import till Sverig.

Populärt insektsmedel med milda ingredienser för både dig och din häst! Mycket snäll mot huden men effektiv mot alla insekter! Den innehåller även essentiella oljor som är svamp och bakterieavvisande! Testat under den varma intensiva sommaren 2018 med mycket gott resultat. Hästägare med knottkänsliga hästar rekommenderar denna varmt! REFILL 2500ml

Antal
Slut i lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

(2500 ml REFILLdunk till Red Zone Super 500ml)

Red Zone Super är en insektsavvisande spray som är mycket effektiv men mild på huden och giftfri! Passar för både dig och din häst!

Till skillnad från den andra flugspray vi säljer (Farriers Citronella Flyspray) som enbart innehåller naturliga ingredienser från essentiella oljor - så innehåller den här också en kemikalie som heter Saltidin® - detta är ett giftfritt insektsavvisande  medel som ger långvarig, kraftfull effekt mot ett brett spektrum av insekter. Andra aktiva beståndsdelar är porsolja, Enbärsbuske-olja, kryddnejlik-olja, vitlökolja och citron-eukalyptusolja - alla kända för sin insektsavvisande effekt, men även bakterie- och svampavvisande effekter.

Ingredienslista;

Saltidin är extremt säker att använda och populär ingrediens i insektsmedel även för människor:
Även för gravida kvinnor och små barn
Den har låg absoption
Icke irriterande
Icke hudsensibiliserande
Bra miljökompabilitet

Pors-ollja
En lugnande, naturligt insektsavvisande olja 

Enbärsbusk-olja
Cade är en art av enbärsbuske som odlas i steniga områden över Medelhavet. Den har antiseptiska, antimikrobiella och antifungala egenskaper och har använts sedan 1800-talet för att motverka hud- och pälsproblem som psoriasis, mjäll och eksem. 

Vitlöksolja
Ett naturligt insektsmedel med kraftfulla antifungala egenskaper.

Citron-eukalyptusolja
En essentiell olja som ger en frisk, citrusaktig lukt som fungerar insektsavvisande. Den har också antimikrobiella och antifungala egenskaper.

Kryddnejlik-olja
Ett naturligt insektsmedel med antibakteriella och antifungala egenskaper.

PEG-40 (hydrerad ricin-olja)
Håller oljekomponenterna blandade med de vattenbaserade ingredienserna.

Användning:
Skaka väl före varje användning. Applicera medlet på ett litet hudområde före användning och kontrollera först om din häst tål detta medel. Använd inte om en reaktion uppstår. Om reaktion uppstår så beror det främst på de eteriska oljorna i den, snarare än den huvudsakliga aktiva ingrediensen, Saltidin.

Spraya jämnt på exponerad hud och fördela ut med en hand eller mjuk trasa.

Red Zone Super har en kraftfull effekt i runt en timme och sedan en bra återstående effekt i upp till ytterligare 12 timmar. Tung svettning eller andra fuktkällor kommer att minska effektiviteten.

Kombinera gärna med Citronella Fly Cream på utsatta ställen såsom hästens ansikte och skap/juver.

REDZONE-2500

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password