HOOFix Protection Pads

HOOFix Protection Pads -UTGÅR-

200,00 kr
Inkl. moms

Leverantören har tyvärr slutat tillverka dessa sulor och därför har de utgått ur sortimentet!

Antal
Slut i lager

  • Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa. Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.
  • Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt. Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.
  • 14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor. 14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

VIAHOV har tagit in dessa sulor pga stark efterfrågan från några av våra kunder som efterfrågat iläggs-sulor som inte behöver bytas ut regelbundet, utan som har bättre hållbarhet och livslängd. Dessa är garanterade att hålla för minst EN MILJON steg.

Protection Pads är utformade i ett högkvalitativt Polyuretan material som återtar sin egen form så fort hästen lyfter upp hoven. Den har en enormt seg och hållbar elasticitet som gör att den har en överlägset lång hållbarhet. Vill du ha sulor som du aldrig behöver byta ut, så välj dessa.
De lämpar sig extra bra för hästar som är av tyngre modell och mycket ömfotade, då de ger ett starkare och tjockare skydd än många andra sulor på marknaden. 

De har en högre densitet och är hårdare än samtliga av våra Comfort Pads. 

Eftersom de är av ett segare och starkare material är de lite svårare att klippa till. Man behöver ha en kraftig sax eller fintandad såg för att skära till dem till önskad storlek. 

OBS! Joggingskon på bilden ingår inte, endast sulan.
De säljs STYCKVIS!

Storlek:
Ca 17 cm x 15 cm
Tjocklek: 0,95 cm

200-005

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password