Easyboot Cloud Insert Pad (parvis)

445,00 kr
Inkl. moms

En kilformad mjuk Comfort Pad som formar sig efter hoven och ger extra komfort och stöd, speciellt utvecklad för rehabsyfte vid t.ex fång, negativ vinkel, navikulära problem m.m

Utformad för användning ihop med Easyboot Cloud i terapi/rehab-syfte. Säljes parvis

Cloud Pad stl
Antal
I lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Detta är en kilformad sula som är utformad för att hjälpa hästar som behöver komma upp med trakterna, men samtidigt ge dem mjuk support som bara en formbar mjuk Comfort Pad sula kan erbjuda. Det är stor skillnad på vanliga hårda kilsulor som belastar hovväggen i trakterna väldigt hårt. Den här typen av sula som är mjuk kommer att hjälpa till att avlasta trakterna, men samtidigt träna och utveckla tillväxten av nytt starkare horn i trakten. Den formar sig efter undersidan av hoven som ett slags "memory foam" och hjälper därmed till att viktdistribuera hästens vikt, samtidigt som den ger korrekt stimuli åt hovens inre strukturer och stråle. Ett oumbärligt redskap för att rehabilitera fång, navicular disease, negativ hovvinkel, kollapsade trakter, understuckna trakter och andra svår-rehabiliterade åkommor i hoven!

Säljs i par i samma storlekar som Easyboot Cloud boots och Easyboot Stratus boots.

Det går givetvis också bra att använda dem i andra boots också, men då garanteras inte att passformen blir helt korrekt och det är inte säkert att de kommer fylla ut bootsen på rätt sätt, eftersom de är anpassade efter form och storlek på Easyboot Cloud och Easyboot Stratus bootsen. 

Möjligtvis att de också kan passa till bootsen i övriga Easycare sortimentet, men man får då vara beredd att trimma padden med en vass sax eller kniv så den ska ligga perfekt i bootsen eftersom passform kan variera lite mellan olika Easycare boots. Sulan är formbar under hästens vikt så det kanske kan funka bra även om inte passformen är 100% rätt.

Säljes parvis

CLOUD-PAD-00
2 Produkter

Särskilda referenser

upc
670786005249

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password