Provskal Scoot Boots

100,00 kr
Inkl. moms

Scoot Boot är inte lika förlåtande i storlek som vissa andra märken, t.ex Equine Fusion, därför är det mycket viktigt att kunna PROVA. Här kan du beställa hem provskal i de storlekar som du vill testa på din häst. Du betalar en depositionsavgift på 100kr per provskal som du får tillbaka när du har returnerat provskalen tillbaka till oss (väl rengjorda!). Du behöver endast betala den extra frakt-och hanteringskostnaden - returfraktsedel ingår i det priset. Du har en vecka på dig att prova skorna och skicka tillbaka dem. Kontakta Viahov om du skulle behöva längre tid. Om storleken du vill testa redan är uthyrd till en kund så kan det resultera i en längre leveranstid, då vi måste invänta retur på dessa innan vi kan skicka ut dem på nytt. MER INFO NEDAN!

Scoot Boot stl
Antal
I lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

OBS! Kolla instruktionsvideos hur du säkerställer rätt passform och storlek, så att du vet vilka riktmärken du ska titta på när du provar skalen som du har fått hem

Det finns jättebra informativa videos så att du kan lära dig detta.

Kika på videon längst ner på denna sidan först och främst!

Titta också gärna på de videos som vi lagt upp på den här sidan för Scoot Boots 

-------------------------------------------------

PRIS för att beställa hem provskal:

Depositionsavgift: Du betalar 100kr i depositionsavgift per provskal - dessa pengar får du tillbaka när vi har bekräftat och mottagit provskalen i retur. Prisexempel: Om du lånar 3 provskal så betalar du 300kr i depositionsavgift som du sedan får tillbaka.

Avgift för frakt och hantering: 79kr är grundavgift för frakten till dig. Sedan tillkommer 300kr i extra hantering/returkostnad. Denna avgift tar vi ut för att täcka kostnaderna för returfraktsedel och extra hantering. Returfraktsedeln ingår i det priset Avgiften på totalt 379kr läggs automatiskt till när du kommer till kassan. Inget annat tillkommer.

-------------------------------------------------

Här kan du ladda ner storlekstabellen

kolla igenom videon innan du testar dessa provskal så att du lär dig att se vad som passar och inte passar. 
Det finns många fler videos att lära sig från inne på Scoot Boots Youtubekanal

När vi skickat provskalen hem till dig så har du en vecka på dig att prova de olika storlekarna. En retursedel ska medfölja i paketet. Om den saknas av någon anledning så skicka iväg ett mail till info@viahov.se och meddela så skickar vi en ny till dig.
Om du skulle behöva mer tid för att prova skorna så meddela gärna så att vi vet, då det är fler som gärna vill kunna hyra hem provskalen. Glöm inte att rengöra provskalen ordentligt! 
Ej returnerade provskal kommer att debiteras med 400kr per sko. 

scoot-prov-M00
4 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password