• Ny

Carré Step Light (parvis)

325,00 kr
Inkl. moms

En limsko för både rehab och träning som är mycket anpassningsbar tack vare att man kan fästa "fingrar" kring hoven individuellt anpassat för olika hovformer. Dessa finger-tabs svetsar man dit själv med en värmepistol (de säljs separat!). Man kan också fästa skon utan fingrarna och använda söm istället. Lämpligt för alla hovar, även avvikande hovformer. Glöm inte att köpa till "fingrarna" också, de ingår nämligen inte i samma paket som skorna. Carré Step Light är det europeiska namnet på EasyShoe Versa Grip Light. Med "fingrarna" monterade så blir den som en EasyShoe Octo-sko. Dessa säljes parvis och finns som bakskor(H) och framskor(F) i storlekstabellen

Carré stl
Antal
I lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna Mån/Tis


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Carré Step Light (EasyShoe Versa Grip Light) är den mest mångsidiga uretanskon för distans-, trail-, rehab-, polis- och sporthästar. Lätt, väger 30 % mindre än järnskor. Fram- och bakmönster utformade för att passa med möjlighet till modifieringar utifrån hur hoven ser ut. Kan också spikas på med upp till 12 sömmar utan behov att förborra sömhål.  Justerbar överrullning.

Njut av fördelarna med en barfotahäst utan att behöva sätta på och ta av boots varje gång du rider. EasyShoe/Carré Step Light tillåter hoven att naturlight expandera och dra ihop sig, både i sidled och vertikalt. Tillverkad med det senaste inom polyuretanteknologi, som har en fantastisk stötdämpningsförmåga på hårda ytor, men erbjuder ändå maximal hållbarhet och livslängd. Den öppna suldesignen säkerställerluftcirkulation till sulan och strålen. Alternativt kan mellanrummen fyllas ut med sulinpackning som tex Vettec EquiPak CS.

EasyShoe/Carré Step Light har redan utmärkt sig i dressyr- och sporthästgrenarna. EasyShoe kan också användas för att kompensera kroniska symptom på tunna hovväggar, känsliga trakter, sprickor och långsam hovtillväxt.

Kan broddas med dubbar av typen Bestgrip som vi säljer i butiken.

Skorna limmas fast med 11 Finger tabs, som svetsas med varmluftpistol till den moddade skon. Kolla EasyCares videos med bruksanvisningar 

Monteringsanvisning i PDF format hittar ni HÄR 

HÄR KAN DU LÄSA INFO-BROSCHYREN FRÅN EASYCARE (PDF)

CAR-L-F130
1 Produkter

Särskilda referenser

ean13
670786015187

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password