• Reducerat pris
Equine Fusion 24/7 Lim 25 ml

Equine Fusion 24/7 Lim 25 ml

115,00 kr
92,00 kr Spara 20%
Inkl. moms

Equine Fusion har utvecklat ett snabbhärdat tvåkomponents-lim, som är väldigt enkel att använda! Kräver inga extra tillbehör. Liten och smidig att hantera med enhandsgrepp.

Antal
I Lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

OBS OBS OBS

Jag har nyligen fått in några reklamationer på detta lim där användarna haft problem med att limmet är grynigt och svårt att pressa ut ur tuben. Kan rekommendera att ha en söm att "gräva med" om det skulle vara så att det har härdat lite lim som sitter i vägen i toppen, så att det lossnar i öppningen.
Jag vill varna för att kvaliteten på limmet kan vara av sämre kvalitet pga okänd orsak. Jag vet inte om det bara är den senaste batchen, eller om det gäller alla lim. Det är under utvärdering. Jag har därför rabatterat priset på dessa så att man kan köpa på sig några extra "utifall" att den limtub man får hem skulle ha problem. Var medveten om denna risk när du köper hem detta lim! Och jag uppskattar enormt mycket om jag får feedback från er som köper detta, om det håller bra kvalitet eller inte. 
Hälsningar Anna på Viahov

INFORMATION OM LIMMET:

1. Se till att limmet hålls i rumstemperatur, och aldrig under fryspunkten (detta kommer att skada limmet)
2. Två-komponents limmet har en beredningstid på 20-30 sekunder och en härdningstid på cirka 3 minuter vid rumstemperatur. (20-25 grader celcius)
3. Var medveten om att beredningstiden och härdningstiden kommer att påverkas av rådande temperatur! (lägre temperatur = längre tid. Högre temperatur = kortare tid)
4. Limmet är utvecklat för användning på djurs klor och hovar men kan orsaka irritation på hud och ska därför bara användas i väl ventilerad miljö och ihop med plasthandskar som skydd för händerna. (Se infon som medföljer lim-paketet för mer info och detaljer)

Vettec Adhere är ett annat märke, som också har bra funktion att användas till dessa skor och även kan användas för att montera limskor

Gör så här:

Titta gärna på informationsvideon som visar dig steg-för-steg hur appliceringen går till. Du hittar videon här nedanför!

1. Ta fram tillbehör som behövs: Lim, blandningsskopp, blandningssked, plasthandskar, tång för att klippa buntband, alkohol.

2. Hovarna skall vara nyverkade.

3. Hovarna ska vara lätt raspade på utsidan av hovvägen så att glasyrlagret på hoven blir "ruggad", detta för att limmet ska fästa ordentligt.

4. tvätta hoven med alkohol för att limmet ska fästa korrekt. 

5. kontrollera rätt strorlek på skon.

6. Var medveten om temperaturen i stallet (limmet fungerar sämre i minusgrader).

7. Se till att hoven är torr.

8. Tryck ut mängden lim som behövs till en sko (läs beskrivning nedanför) i blandningskoppen och rör runt med blandningskeden i 5 sekunder tills att limmet blir tjockt.

9. Nu är det dags att stryka limmet på insidan av skon, endast sidor och främre flärpen skall strykas med lim ej baksida eller sula.

10. Sätt skon på hoven och dra åt buntbandet hårt.

11. Klipp av resterande längden av buntbandet vid fästet.

12. Låt hästen stå torrt i 30 minuter så att limmet fäster och torkar fast på hoven sedan är den redo för utomhus aktiviteter.

Rekommenderad mängd lim i en 24/7 jogginsko:

Storlek 7-9: Cirka 15 ml
Storlek 10-14: Ca 25 ml
Storlek 15-16: Ca 30 ml

EFLIM-25ML
6 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password