Hovkonsultation

450,00 kr
Inkl. moms

Ibland behövs det lite mer fördjupande rådgivning om hovar, hästhälsa, hovboots, eller andra individuella behov - då det krävs mer tid att gå igenom alla frågeställningar. Då är det lämpligt att boka en egen konsultationstid med mig, Anna på Viahov, då får du 45 min helt för dig själv tillsammans med mig på telefon eller zoom. Då kan du i lugn och ro få möjlighet att ställa alla dina frågor och få svar på allt som du undrar över, och vi har gott om tid att diskutera din hästs eller dina klienters hästars individuella behov/svårigheter. Lämpligt för dig som är hästägare eller hovvårdare och vill lära dig mer om hovskötsel, boots och hästhälsa.

Antal
I Lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna Mån/Tis


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Om det är en specifik häst vi ska diskutera så rekommenderar jag att du tar bra foton på din hästs hovar innan samtalet, och skickar dem till mig via mail inför samtalet.(Se nedan för anvisningar)  

GÖR SÅ HÄR:

Vill du diskutera hovarnas status på en specifik häst så är det viktigt att jag får se BRA bilder på varje hov, samt en helbild på hästen från sidan. Bilderna på hovarna behöver vara tagna ur rätt vinklar!

Jag behöver bilder tagna när hästen står på ett PLANT golv. Bilder ska vara tagna på varje hov (i golvnivå):
1. rakt framifrån 
2. från sidan,
3. bakifrån
4. rakt underifrån (hoven upplyft)
5. Samt även en bild på hela hästen från sidan också. 

När ordern kommit in hör jag av mig till dig, och vi bokar en telefontid för konsultationen antingen via telefon eller via zoom. Lämna gärna ett meddelande i samband med din beställning och ange vilka tider/dagar som passar bäst så försöker jag att anpassa så gott det går.

Du kan maila dina bilder till mig på anna@viahov.se

Observera att hovbilder som mailas in till mig kan ev komma att användas i marknadsförings- och utbildningssyfte i framtiden. Häst och hästägare är alltid anonyma såklart. Om du inte godkänner att jag använder dina bilder så säg bara till om detta i samband med att du mailar in dem till mig.

WW-hovkonsultation
998 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password