Laminitis, Founder & Equine Digital Osteoarthritis - Bok

1 395,00 kr
Inkl. moms

En riktigt mastig lärobok späckad med banbrytande forskning och teorier om kronisk fång och dess orsaker. KC La Pierres delar med sig av sin innovativa spetskompetens och förklarar orsaken till kronisk fång. Ny forskning, nya teorier, ny modell och alternativ behandling beskrivs. 258 sidor färgillustrerad lärobok. Lämplig för hovslagare, veterinärer och annan hästhälsopersonal Den här boken tas bara hem på beställning. Finns den inte i lager så är det längre leveranstid än normalt på den eftersom vi tar hem den vid vår nästa leverans från USA.

Antal
Extra lång leveranstid! Maila Viahov för mer info

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 12:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Den här boken är den första boken på över ett sekel som utmanar själva grunden för dagens hovvårdsindustri. Med över 250 sidor, 180 färgillustrationer, 108 bibliografiska listor, en 27 sidors ordlista och omfattande register. Detta kommer att bli den kompletta handboken för modern hovvård för hästar som lider av hovpatologier. Boken är resultatet av tre decennier av tillämpad forskning, evidensbaserad in vivo och in vitro-studier. Den här boken vänder sig till alla som vill förbättra livskvaliteten för hästarna i deras vård och passar för hovvårdare, hovslagare och veterinärer såväl som övriga yrkesgrupper som arbetar med hästhälsa (publicerad 2018)

Om författaren, Keith (KC) La Pierre:

Keith "KC" La Pierre, MIAEP, CF, RJF, APF har varit en professionell hovslagare i mer än 35 år. Han är medgrundare av Institute of Applied Equine Podiatry. KC undervisar och föreläser om Applied Equine Podiatry över hela världen. KC har utvecklat och introducerat dussintals innovativa teorier, metoder och produkter som fortsätter att förbättra hästens livskvalitet.

Robyn Lord, MBA, DBA är medgrundare av Institute of Applied Equine Podiatry. Hon har en magisterexamen i företagsekonomi och är doktorand vid South Florida University

IAEP-BOK1
Grade 
2022-09-10

gjorde att jag kunde ha bättre samtal med min hovslagare.

Eftersom boken är på engleska och jag inte har särskilt mycket kunskap kring hovar så var boken lite svår att förstå in I detalj, men jag kunde tillgodogöra mig övergripande information. Den beskrev orsaker och metoder väldigt väl och gjorde att jag kunde ha bättre samtal med min hovslagare.

Bra är att den har ett register som förklarar olika begrepp, vilket annars skulle göra det väldigt svårt att hänga med.

Write a review

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password