Demo-boots för utprovning hemma

Hyra demo-boots att provrida

450,00 kr
Inkl. moms levereras inom 2-5 vardagar

FÖR DIG SOM ÄR OSÄKER och vill testa skorna före köp! Är du osäker på om joggingskor är något för dig och din häst? Är du osäker på vilken storlek och modell du behöver? Då passar det utmärkt att börja med att HYRA några boots en vecka och prova-på! Du kan i lugn och ro testa dig fram och se vilken storlek som passar din häst bäst.  LÄS MER NEDAN!

Antal demoskor att hyra
Antal
I Lager

  • Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa. Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.
  • Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt. Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.
  • 14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor. 14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt sko till hästar med avvikande hovform, eller när hovarna är olika stora. Och för dig som är nybörjare på detta med boots kanske det kan vara svårt att veta om det ens är ett bra alternativ för just din häst!

Om det inte finns någon i närheten som kan hjälpa till med utprovningen så kan det vara skönt att kunna få hem provboots i lite olika storlekar så att man själv kan testa sig fram till vilket som ser ut att sitta bäst och själv uppleva hur det är att rida med skorna. Vi erbjuder därför denna tjänst där du kan få hem demoboots för egen utprovning hemma. Det innebär att du kan PROVRIDA skorna i en hel vecka!

FÖLJ DESSA STEG:

  • För att du ska kunna beställa demoskor så behöver vi först vara säkra på att du valt bästa tänkbara storlek och modell till din häst att prova med. Ta därför kontakt med oss via vår onlineservice. eller maila oss alla nödvändiga uppgifter och information om din häst samt MÅTT PÅ HOVARNA (viktigt). Bifoga gärna bilder på hovarna också! Det underlättar jättemycket! Skriv också ner vilka skor du är intresserad av att testa så kommer vi gemensamt fram till vad som blir det bästa att prova med. När du fått svar ifrån oss så kan du beställa hem denna produkten i webshopen så skickar vi skor till dig. Det enda som tillkommer är fraktavgiften. Du får ett referensnummer av oss som du använder när du lägger din order. Ange referensnumret som meddelande till din beställning
  • Du väljer själv antal skor du vill prova, genom att lägga till antal skor vid beställningen. I grundpriset ingår prov av upp till 4 skor, vill du hyra flera så kostar det mera.
  • Du provar skorna på hästen hemma i lugn och ro, och tar reda på vilka som sitter bäst för de olika hovarna. Därefter returnerar du skorna tillbaka till oss med hjälp av den medföljande returfraktsedeln. Frakten är redan förskottsbetald så du behöver inte betala något extra för den - det är bara att klistra på retursedeln och lämna in till fraktombudet. OBS: Du har en vecka på dig att prova skorna, därefter måste du returnera dem tillbaka till Viahov. Om retur ej sker inom en vecka kommer vi att faktura dig hela kostnaden för skorna och betrakta det som ett köp
  • SE TILL ATT SKORNA ÄR RENGJORDA INNAN DU SKICKAR TILLBAKA DEM! VI vill inte ha hem skor som är fulla av lera, grus och gegga eller som är blöta. Det räcker med att spola av dem och låta dem torka ordentligt, eller borsta rent dem noga från all lös smuts.

HUR MAN MÄTER HOVARNA
Se denna video som visar hur du mäter hovarna. Eller läs mer på denna sida


Mät längden från traktvinkeln till tån, och mät bredden där hoven är som bredast.

Lycka till!
Och tveka inte höra av dig till oss om du undrar över något

500-002
994 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password