Provkit

Uthyrning av provsulor

80,00 kr
Inkl. moms levereras inom 2-5 vardagar

Är du osäker på vilken storlek och modell din häst behöver? Finns ingen utprovare i närheten? Ingen fara! Med detta Fit Kit kan du enkelt ta reda på precis vilken av alla Equine Fusions joggingskor som hästen behöver! Vi skickar dig de provsulor du behöver för att prova på din häst. Kontrollera vilken som passar bäst, och beställa sedan rätt storlek i shopen! Läs mer nedan!

Storlek
Antal
I Lager

 

Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.

 

Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.

 

14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

VIKTIGT: För att vi ska kunna skicka dig ungefärligt rätt storleksintervall av dessa provsulor så behöver du först mäta hovens längd från tåspets till trakt. När du ska beställa provkit så väljer du den storlek som hamnar närmast din hästs hovlängd. Om du är osäker på hur du mäter längden på hästens hov, så kan du läsa mer på denna sidan eller scrolla ner till videon längst ner på sidan

Alltså - om din häst har cirka 13 cm lång hov, så väljer du provkit stl 13 här i butiken. Då skickar vi dig provsulor i intervallet 12-13-14 som du kan prova på din häst. Dessa finns i både "regular" och "slim". Regular är lite bredare och Slim är lite smalare. Totalt är det alltså minst 6 stycken olika provsulor du kan testa på din häst. När du sedan har provat sulorna och vet vilken storlek och form på sula som passar bäst till din häst så kan du enkelt beställa hem rätt modell och storlek joggingskor i webshopen.

OBS! OBS! Viktigt! Provsulorna som du beställer härifrån måste returneras tillbaka till oss med hjälp av medföljande fraktsedel inom en vecka (förbetald kundretur) som du klistrar på paketet. Om du inte retunrerar provsulorna i tid så skickas en förseningsfaktura ut på totalt 500kr

TIPS: Om du har flera olika hästar som du vill prova sulor på, så säg till vid beställning vilka hovmått de andra hästarna har så att vi kan skicka med flera olika sulor för utprovning.
Ta kontakt med kundtjänst om du har några funderingar!

Så här mäter du hoven:

500-001
99 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password