Honeyheel

189,00 kr
Inkl. moms

Honung och zink-baserad sårkräm för hästar. Detta är en helt suverän fyllig kräm för all slags sårvård. Krämen utvecklades för mugg men fungerar till så mycket annat tack vare att den bildar en effektiv barriär som skyddar området och stödjer läkningsprocessen och snabbar på nybildning av frisk vävnad. Den är mild med mycket effektiv tack vare högkvalitativa ingredienser Honung, Zinkoxid och Aloe Vera. Välj 100ml tub eller 500ml burk (Vi har 190 ml burkar till utförsäljning)

Mängd
Antal
I lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Red Horse gjorde ursprungligen HoneyHeel när de insåg de fantastiska egenskaperna hos de viktigaste ingredienserna från obehandlad/opastöriserad honung och zinkoxid. Tillsammans bildar de en extremt fyllig kräm med mycket effektiva barriäregenskaper som inte bara skyddar området men också stödjer den naturliga läkningsprocessen. Med tillägg av lugnande Aloe Vera detta gör det Honeyheel till en mycket användbar barriär vid sårvård.

Red Horse teamet utvecklade urpsrungligen Honeyheel för att behandla envis mugg på en unghingst som inte tyckte om att man rörde hans ben. De behövde något som skulle kunna tillämpas snabbt och stanna på plats på ett område på bakbenet, och de blev förvånade över hur väl det gjorde jobbet! Klibbigheten i denna krämen skapar en enastående hudkontakt med de aktiva ingredienserna.

Kunderna har också använt den på hoven, för att desinficera strålen och fylla upp hålrum i hoven, vilket inspirerade Red Horse till att ta fram ytterligare hovkrämer (se Artimud och Hoofstuff).

Innehåll:

Zink: 40% högkvalitativ Zinkoxid som en primärt hjälper läkning genom att bekämpa bakterier och svampar och bidrar till nybildning av frisk vävnad. Ett anmärkningsvärt milt, effektivt och antibakteriellt medel.

Honung: Opastöriserad/obehandlad ren akaciahonung för att bibehålla viktiga enzymer som hjälper läkningsprocessen

Aloe vera juice: Aloe vera lindrar och lugnar huden samt ger förbättrad konsistens till krämen.

Som med alla Red Horse produkter görs det utan kompromisser, genvägar eller fylladsmedel. HoneyHeel är 100% aktiva naturliga ingredienser.

H-HEEL-190
3 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password