• På rea!
  • Ny
Farriers Citronella Fly Spray 500ml

Citronella Fly Spray - 2500ml Refill

345,00 kr
Inkl. moms

HELT GIFTFRI & KEMIKALIEFRI flugspray! Snäll mot dig och din häst och luktar underbart av citronella. Den innehåller endast naturliga ingredienser, bl.a  väldoftande eteriska oljor som fungerar avstötande på flygande insekter. Funkar lika bra till ryttaren såväl som hästen! Refilldunk 2,5l. 

Antal
Tillfälligt slut - fler på väg in i lager

 

Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.

 

Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.

 

14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

När man arbetar runt hästar finns det inget värre än flugor och bitande insekter som irriterar dig och din häst. Farriers Citronella flugspray har utvecklats av Farriers som har över 40 års erfarenhet. Den innehåller tre av de bästa eteriska oljorna för att avvisa dessa insekter: Citronella, Lavender & Cedar trä eteriska oljor har blivit blandade en speciell formula. Denna flugspray är vattenbaserad och har inga lösningsmedelsbaserade kemikalier. Kan sprutas direkt på din häst eller på en borste eller tyg för hästar som rädda för att bli sprayade. Snällt mot din häst och dig! Din hovslagare kommer också vara tacksam för att slippa bitande flugor och giftiga kemikalier när hen ska arbeta med din häst varma sommardagar.

Dryg och tillgänglig i kostnadseffektiva storlekar

OBS!! Uteslut eventuella allergier genom att provstryka på ett litet begränsat område först, så att du vet att din häst inte är överkänslig mot någon av ingredienserna i krämen. 

Kombinera gärna med Citronella Fly Cream, för känsliga hudområden där du inte vill spraya. Du hittar den här

CITR-FLYSPRAY-2500

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password