Sweet Oil - mot sommareksem

265,00 kr
Inkl. moms

Denna olja är speciellt utvecklad för hästar som har sommareksem och även knott allergi. Oljan håller hästens hud len och lugnar klåda och irritationer. Den är också insektsavvisande! Finns i 500ml flaska och 2500ml Refill

Mängd
Antal
I Lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Är det något Storbritannien har gott om är det svidknott och ponnyer så de har utvecklat de bästa produkterna mot detta. Denna suveräna olja är utvecklad av vår leverantör Red Horse i England. Vi gillar deras produkter skarpt eftersom de är noga med att ha bra kvalitet på ingredienserna och endast har naturliga råvaror och "snälla" ingredienser. Dem undviker att använda sig av onödiga gifter och tillsatser i sina produkter.

Sweet Oil är utvecklad för att verka mjukgörande och lugna irritation och klåda. Den hjälper hästar som lider av sommareksem genom att både förebygga och lugna exem. Den innehåller naturliga oljor samt Saltidin- samma insektsavvisande ämne som i insektssprayen Red Zone, för att hjälpa till att hålla bort knotten.

Med lugnande neemolja, hudvänlig mandelolja och Saltidin erbjuder Sweet Oil återfuktning hela dagen för att hjälpa hästar motstå behovet av att gnida och klia sig. Oljan stödjer hårets naturliga återväxt. Saltidin fungerar också avskräckande mot insekter och är ett populärt använt myggmedel för människor.

Gnugga in oljan ordentligt i mankammen, svansroten och andra områden som lätt torkar ut och kliar på hästen.

Tips! Börja gärna behandlingen TIDIGT på vårkanten, i god tid innan hästen börjar klia sig, så har du en bättre chans att hålla sommar-eksemet i schack hela sommaren!

innehåll:

  • Sötmandelolja
  • Saltidin®
  • Lavendelolja
  • Porsolja (bog myrtle)
SWEETOIL-500
39 Produkter

Särskilda referenser

ean13
5060424280193
Grade 
2023-07-08

Sweet oil

Väldigt bra! Har provat massor med olika produkter under åren och med denna har jag t.o.m. vågat ta av henne exemtäcket i år.
Är så glad för min häst skull att hon slipper täcket i värmen.

Grade 
2022-08-25

Funkar

Testade denna olja till min eksemponny och det är första sommaren han har gått utan täcke ????
Båda är väldigt glada över det!

Write a review

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password