• På rea!
Panikring - Blocker Tie Ring

Panikring - Blocker Tie Ring *utförsäljning*


495,00 kr
396,00 kr Spara 20%
Inkl. moms

Utgår ur sortimentet inom kort! Passa på att köpa på dig innan de tar slut i lagret  --- Ett helt nytt sätt att binda upp hästen på som är SÄKERT och TRYGGT och minskar skaderisker enormt! Vid en paniksituation när hästen kastar sig, så kommer repet att ge med sig och följa med hästens rörelser så att hästen snabbt kan lugna ner sig. Enkelt att justera motståndet i repet. Ett definitivt måste i varje stall och hästtransport!

Antal
Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 12:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Bind upp hästen säkert och naturligt. Detta är en ny unik produkt från USA till för att förhindra de skador och risker som uppbindning av hästar alltid innebär. När man väl börjat använda den så vill man inte vara utan den, eftersom den skänker så mycket trygghet i hanteringen av hästarna.

(Har du ett större stall och vill köpa många? Köp STORPACK här)

Hästar är stora starka djur och har starka flyktinstinkter. När de står uppbundna och blir skrämda av någon plötslig händelse så kan de göra kraftfulla ryck och därmed riskera att skada sig själva allvarligt när repet tar stopp och de blir hängande i grimman. Känslan av att sitta fast och ha huvudet låst är är en skrämmande upplevelse för hästen vilket kan förstärka paniken och rädslan och detta kan resultera i MYCKET farliga situationer i stallet och i hästtransporten, både för hästen och människorna runt omkring.

Med Panikringen Blocker Tie Ring så förebygger man effektivt dessa risker. Vid en paniksituation så kommer repet automatiskt att ge med sig och följa med hästens rörelser. Hästen kan då flytta längre sig några steg bort från det "läskiga" och det blir inget farligt ryck i hästens grimma. Detta minskar hästens panik enormt mycket och gör att den inte känner sig fångad eller trängd. Den kan då snabbare lugna ner sig och man kan direkt få kontroll över situationen och det går fort och enkelt att korta in repet igen, så man behöver aldrig oroa sig för att man ska "tappa" hästen eller att den ska behöva komma lös. Panikringen är utformad för att repet ska kunna "löpa" genom ringen med olika motstånd. Man kan ställa in motståndet i minst tre olika steg för att anpassa efter olika typer av hästar och deras styrka.

Detta är ett utmärkt sätt att träna unghästar och föl att lära sig stå uppbundna i lugn och ro. Du som hästägare har full kontroll över hästen och behöver inte oroa dig för att det ska utlösas farliga panikreaktioner från hästens sida.

Panikringen är lätt att använda och lätt att sätta fast. Den är också enkel att ha med sig överallt, på träning, tävling, i transporten, eller på andra platser där man behöver binda upp sin häst.

Titta gärna på videon som tydligt demonstrerar flera olika sätt som du kan använda Blocker Tie Ring på.

Innhåll:
1 Väggfäste 
1 Karbinhake
1 Blocker Tie Ring
1 Instruktion (på engelska, men bilderna är tydliga)
Rep ingår ej.

HÄR BERÄTTAR ANNA VARFÖR HON ALLTID ANVÄNDER BLOCKER TIE RING TILL SIN HÄST HEIDI!

Läs gärna mer om produkten hos vår leverantör. Här finns även många videos som demonstrerar hur den fungerar: https://blockerranch.com/tie-ring-videos/

BLOCKER-TIERING-1

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password