• Ny

Shire Oil Balsam - 1 liter

185,00 kr
Inkl. moms

Specialolja för hovskägg! Denna olja hjälper till att vårda hovskägget och gör det silkigt, mjukt och smidigt på hästar med riklig behåring. Förebygger även angrepp av fotskabb om man applicerar regelbundet nära huden. Den ger en silkig finish som inte känns kladdig. Gör hovskägget vatten och smutsavvisande! Idealiskt för utställningshästar och arbetande hästar. Kan appliceras med en trasa eller sprayas på. 1 liter refll

Antal
Tillfälligt slut - fler på väg in i lager

 

Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.

 

Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.

 

14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

I England har man många års erfarenhet av hästar med rikligt hovskägg. Irish Cobs, Shirehästar och andra hovskäggshästar är vanliga här och Englands milda fuktiga vintrar kan göra det svårt att hålla hästarnas hovskägg i bra skick. En populär gammal huskur för att behandla hovskägget och hålla det smidigt och smutsavvisande är därför att använda "Pig Oil" med svavel - både för att vårda huden, hålla hovskägget rent och fint och förebygga angrepp av fotskabb.

Vår leverantör Farriers i England har utvecklat en egen olja som alternativ till denna huskur som enkelt kan appliceras i hovskägget med sprayflaska. De har dessutom tillsatt pepparmintolja som doftar underbart!

Oljan är 100% vegetabilisk och är en mix av: Soja Olja (GMO fri), Mandelolja, Aloe Vera Olja och den innehåller även Carnauba Vax 

Har du problem med fotskabb på din häst och den har klåda så rekommenderar vi också att du använder deras produkt Biosect Mite Spray  Har du problem med krustor i knäveck eller karleder så testa istället deras Sallenders Cream!

Sedan kan du med fördel använda denna Shire Oil Balsam som en förebyggande behandlng

SHIREOIL-1000

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password