• Online endast
Returfrakt

Returfrakt

89,00 kr
Inkl. moms

Om du önskar returnera en vara till oss så kan du här köpa returfraktsedel! Du får din retursedel mailad till dig så fort vi har hanterat din order, och skriver sedan ut den (alternativt skickar vi den till dig om du hellre vill det). Denna retursedel klistrar du fast på paketet för att sedan lämna det hos valfritt DHL servicepoint-ombud. Då är frakten redan klar och betald och inga övriga kostnader tillkommer! VIKTIGT att du alltid kontaktar oss och informerar om vilken order och vilka varor du vill returnera. Skicka ett mail till info@viahov.se eller kontakta oss här 
Om du har valt att betala med faktura så kan du även förlänga förfallodatum genom att kontakta svea ekonomi

Antal
I Lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna Mån/Tis


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Efter genomfört köp av returfraktsedeln så kommer vi att bearbeta ordern och mailar därefter returfraktsedeln till dig så snart som möjligt. Retursedeln kommer INTE skickas omdelerbart efter genomfört köp utan det kan dröja upp till ett par dagar innan du har fått den skickad till dig. Detta eftersom vi gör det manuellt.

Tänk på att packa ner dina varor som skall returneras i en kartong och använd emballage om det är mer ömtåliga saker eller mycket luft i paketet.

Det är alltid ditt ansvar som kund att se till att varorna kommer fram till oss, så därför är det bra att köpa frakt som är spårbar - Att välja köpa fraktsedel via oss på detta sättet gör paketet spårbart hela vägen från hämtning till leverans, och paketet kommer att gå direkt till vårt lager. Detta gör att returhanteringen av din order går så snabbt och smidigt som möjligt. Välj att returnera ditt paket med detta alternativ om du vill att det ska gå fort att få din retur hanterad av oss.

WW-RETURFRAKT
789 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password