• Ny

VECKANS FYNDVARA - Active/Ultimate Jogging stl 13


499,00 kr
Inkl. moms

Obs! Om produkten inte går att beställa just nu så beror det förmodligen på att någon annan tyvärr har hunnit före att beställa detta fyndpaket. Klockan 18:00 på fredag den 26 Maj släpps dessa till försäljning. Först till kvarn gäller.
Nästa fredag kommer vi att lägga ut ett nytt fynd! Följ @viahov på Instagram och Facebook så du inte missar när det kommer ut (oftast fredag e.m)

Helt nya Equine Fusion Active jogging storlek 13 Regular med den Gamla TUNNA sulan - storlek 13 Regular (med tunna sulan)

Storlek och mer info, se nedan!

Antal
Slut i lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna Mån/Tis


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Dessa skor är helt nya, och aldrig använda, MEN de har legat i vårt lager i flera år och därför har gummit åldrats lite på dessa skor och de har blivit dammiga. Det syns dock inga ålderstecken på dem, men bra att ha i åtanke att de kanske slits lite fortare än normalt. Dessa skor tillverkas inte längre av Equine Fusion. De tillhör en äldre generation av boots med mycket tunnare sula och mindre aggressivt grepp än vad dagens skor har. (mer glidmoment alltså) Passar hovar som är vana vid att gå barfota och som vill ha boots med tunn sula, och mer proprioception (känsla för underlaget). Greppet är ganska likt det som hästen har naturligt barfota och det funkar även bra på asfalt (den är inte alls lika "greppig" som de nyare joggingskorna med tjocka gummisulor) Den här modellen är smidig och nätt, trots att det är en heltäckande boot. Den sitter bra på nästan ALLA typer av hovar och är väldigt enkel att använda. På vintern kan man sätta små dubbar i dem (de minsta best grip passar) Storlek, se nedan!

Storlek: Denna sko passar hovar som är ungefär:
Längd: 13 -13,5 cm 
Bredd: 12-13 cm

Eftersom detta är en äldre utgången modell på rea, så lämnas ingen garanti på skorna.

Först till kvarn!

VIA-BEG1

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password