HydroHoof - mot torra hovar

165,00 kr
Inkl. moms

För de torra och spröda hovarna eller när vädret är torrt. En lyxig hovkräm med bl.a sheasmör, aloe vera och houng - Så len och fräsch att du kommer vilja ha den själv! Används för att balansera upp fukthalten i hoven både vid torrt väder och fuktigt väder. Bra till torra hovar, torr stråle och narig och torr kronrand. Innehåller bara bra och hälsosamma grejor, ingenting giftigt som skadar hoven.

Mängd
Antal
Tillfälligt slut - fler på väg in i lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

HydroHoof - Hoof Moisturiser

Red Horse har arbetat hårt för att skapa en bra återfuktande hovlotion som bara innehåller bra grejor. Designad för att balansera upp fuktnivån i hoven snarare än mätta hoven, vilket gör att fuktighetskrämen  tränger in i hornet men utan att göra hoven mjuk och fuktig. Den innehåller inga mineraloljor, terpentin eller tjära som kan skada hornet.

Även lämplig att applicera före verkning för att få hoven mer lättarbetad. Bra för torra varma somrar eller våta höstar och vintrar som skapar obalans i hovens fukthalt.

HydroHoof kan penslas på hoven för att återfukta den i torrt väder eller för att skapa en effektiv barriär mot att överskottsfukt kan tränga in i hoven och göra hornet alltför mjukt. Fungerar alltså bra både i torrt och fuktigt väder. Den luktar helt underbart och innehåller en lyxig och genomtänkt blandning av ingredienser som tränger in i hornet och huden och skapar en len känsla.

Innehåller bl.a:

Honung
Bivax
Aloe Vera
Sheasmör
Sötmandelolja
Vitamin E

Finns i 190ml och 500ml burk
HYDRO-H-190
-6 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password