Artimyud

Artimud

198,00 kr
Inkl. moms

STORSÄLJAREN! Det här är en riktig favoritprodukt hos många hästägare, hovvårdare och hovslagare. Perfekt för den vardagliga skötseln av hovarna. Förebygger och behandlar effektivt olika former av hovröta som strålröta, seedy toe, hålväggar, bärrandsröta m.m samtidigt som den är mycket skonsam mot hoven. Endast naturliga ingredienser! Stannar kvar i hoven som en skyddande barriär!

Mängd
Antal
I Lager

 

Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.

 

Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.

 

14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

Vi har själva testat den här!

Anna på Viahov:
Mitt betyg är: ⭐⭐⭐⭐⭐  
Artimud är som sagt en stående favorit som har hängt med länge nu. Det finns inget som slår den i effektivitet samtidigt som den är snäll mot hoven. Jag har använt den under många år och den är perfekt när hästen på vårvintern börjar få lite sura flikiga strålar, och mittstrålfåran börjar bli djup. Jag ser till att applicera ett tjockt lager Artimud lera i strålfårorna och det sitter kvar och skyddar effektivt. Det blir som en barriär så att inte bakterier, gödsel, grus och lera kommer in närmast hoven i strålfårorna. Det stoppar bakterietillväxten och låter strålen växa till sig igen. Jag har även använt den för att skydda områden i hoven som blivit uppskurna efter hovbölder och hålväggar, samt vid Seedy Toe (hålväggar i tån). Jag kan INTE vara utan Artimud i mitt stall-apotek!

-------------------------------------------

HAR DU PROVAT ARTIMUD SJÄLV?

☛ Lägg din egen recension! Scrolla längst ner ⬇️ 

-------------------------------------

FAKTA:

Artimud är en hovkräm / "hovlera" som är väldigt enkel att applicera och som fastnar på hoven och stannar kvar. Den fungerar som en barriär för att förhindra röta och svamp och hålla hoven fräsch. Mycket lätt att applicera och använda och torkar fast i hoven. Den är snäll mot hoven men tuff mot bakterier och innehåller endast naturliga ingredienser:

Ingredienser:
    Grön fransk lera - en antimikrobiell lera som ger den perfekta konsistensen.
    Bioaktiv honung - bra för sina antimikrobiella egenskaper och förmåga göra krämen klibbig och smidig
    Zinkoxid - ett kraftfullt men ändå ofarlig antimikrobiellt pulver
    Eukalyptusolja - mycket effektiv antimikrobiell samt att den eteriska oljan hjälper till vid härdning av försvagade strukturer.

Alla ingredienser i Artimud är där för att de antingen har en antimikrobiell effekt eller för att de förbättrar konsistensen och effekten av produkten.

Detta är verkligen ett måste att ha i varje stall-apotek! Men en liten varning: Den är starkt beroendeframkallande - för när du väl börjat använda den och ser vilken skillnad det blir på hästens stråle kommer du inte vilja vara utan den ;)

ARTIMUD-190
30 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password