• Paket
Sole Cleanse

Sole Cleanse 500ml (inkl sprayhuvud)

215,00 kr
Inkl. moms

Sole cleanse är en suverän antimikrobiell lösning i flytande form som är mild mot hästen men tuff mot bakterier! Perfekt för att spola ur och rengöra på djupet i strålfårorna och i djupa hålväggar. Perfekt att kombineras med hovlerorna Artimud/Field Paste eller Hoofstuff för behandling av strålröta, hålväggar m.m Den baseras på bland annat zinkoxid som har anmärkningsvärd bra effekt på att förstöra mikrober som bildar röta och obehaglig lukt på sulan och strålen. Sole Cleanse hjälper den naturliga återväxten av frisk vävnad, snarare än att producera mer död vävnad för infektionen att utvecklas på. 500ml (finns också i storpack refilldunk)

Det här paketet innehåller

Antal
I Lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Hovdesinfektionsmedel som spray. AKtiva substanser:Zinksulfat och Eucalyptus.

Sole cleanse Spray är till för en mer regelbunden applicering på hoven. En gång i veckan för hästar som har lätt för att få röta och problem med dålig lukt i hoven.

Används också med fördel i kombination med hovlerorna (Artimud/Field Paste eller Hoofstuff) i ett led att behandla aktiv strålröta eller svampangrepp i hoven. Vi brukar rekommendera att man börjar med att spola ur fickorna på djupet, antingen med hjälp av bara spraymunstycket, eller genom att kombinera med en sårspruta (för djupare hålrum) som gör att man kan spola ur med lite högre tryck och få ut mer smuts och bakterier på ställen där det är svårt att komma åt med hovkratsen. Sårspruta finns att köpa här

Sole cleanse tillhandahålls i en bekväm 500 ml sprayflaska och kommer ofta stoppa tillväxten av bakterier på bara några applikationer. 

När sprayflaskan är slut så har vi också REFILL 2,5 liter! Du hittar den här

solecleance-paket
48 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password