Farriers Eucadine mot strålröta spray 100ml

Eucadine Thrush Treatment 100ml

139,00 kr
Inkl. moms levereras inom 2-5 vardagar

FARRIERS EUCADINE Thrush treatment är baserad på jod och är en stark och effektiv "kickstart" mot strålröta! Den lämpar sig bra som en startbehandling för att chocka bakterierna i sin framfart i hoven. Den fungerar uttorkande på riktigt fuktiga/sura strålar. EUCADINE arbetar genom att rikta sig mot de skadliga bakterierna som finns i hovarna samtidigt som den främjar en hälsosam stråltillväxt.

Antal
I Lager

  • Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa. Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.
  • Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt. Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.
  • 14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor. 14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

Långa dagar och nätter i stall/box kan göra att hovarna blir utsatta för strålröta. EUCADINE mot strålröta ska användas två gånger dagligen i en vecka för att behandla strålröta/bärrandsröta och sedan två gånger i veckan för att upprätthålla hälsosamma friska hovar. 

ANVÄNDNINGSINSTRUKTIONER:

Använd skyddande gummihandskar, spraya på vardera sidan av strålen och inuti strålklyftan. Håll hoven uppe i några sekunder för att säkerställa att Eucadine tränger in i området. Liten mängd Ecuadine går en lång väg.

Innehåll:

Alkohol, Jod, Eucalyptus olja

8 Produkter

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password