All Terrain med rem

ALL TERRAIN MED REM (parvis)

2 395,00 kr
Inkl. moms

Det här personligen min absoluta favorit i Equine Fusions sortiment. Jag älskar den! Det är den skon som sitter säkrast fast på hoven och är mest robust. Den passar därför extra bra för hästar med stora rörelser, som skruvar på hovarna och har stor aktion i steget. Eller för hästar som behöver hovskydd i hagen. Eller för dig som gillar att rida offroad ute i bushen och vill veta att skon sitter säkert på plats vart du än hamnar någonstans. Det är gamla All Terrain skon, som är kompletterad med en extra rem framtill som gör att skon sitter säkert på plats. En riktig trotjänare! Den har dessutom en alldelels speciell egen historia, du kan läsa om lite längre ner...

Joggingsko stl
Sulans form
Antal
Tillfälligt slut - fler på väg in i lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

LADDA NER MÅTTABELLEN FÖR DENNA SKO (Klicka här)

Den gamla godingen "All Terrain" har blivit uppdaterad med en främre rem och kallas nu för "All Terrain med rem". Detta håller skon och kardborren ordentligt på plats! Dessa skor är utvecklade för att sitta stadigt på hoven och inte röra sig. Tack vare den extra framremmen så kan man sätta fast skorna väldigt hårt och de fungerar bra även för extrem användning - hoppning, terräng, maraton, körning, trail, western - you name it! Kombineras med fördel ihop med strumpor.

Obs! Denna modell finns än så länge bara i stl 10-16. Vill du beställa strl 7-8-9 så hänvisar vi till modellen Active jogging eller Trekking, istället!


Tack vare den smarta låsanordningen så är de mycket förlåtande för avvikande storlek på hoven och kan därmed också användas till rehab. De sitter också säkert kvar på hoven ute i hagen, även om hästen leker. Den extra remmen på framsidan ser till att den sitter på plats!

Unik sko endast för Sverige!

Detta är något helt unikt för endast svenska kunder! Ni efterfrågade en ny uppdaterad version av All Terrain - en All Terrain sko som sitter ordentligt fast på ALLA hovar, även de som tenderar att vrida och där andra skor gärna snurrar runt. Equine Fusion gjorde först ett eget svar på detta och lanserade nya "Ultra" skon, en mycket uppskattad modell - sedan kom nya "Active"-skon, ännu mer populär och med ännu smartare funktioner och bättre passform än tidigare skor - men en stor andel kunder var redan trogna anhängare till den populära All Terrain-skon och ville inte ha något annat än den, bortsett ifrån att de ville ha en extra främre rem monterad på skon. Många gick till skomakaren för att själva sy fast en främre front-rem på skon. Detta garanterade att skon satt stadigt på plats och kunde inte snurra eller röra sig. Och många kunder önskade att Equine Fusion skulle börja producera skorna på det viset från fabrik. Och till slut så lyssnade de på rätt öra och började att producera detta! Nu finns det tillgängligt till försäljning exklusivt endast för oss här i Sverige. Eftersom den gamla All Terrain-skon också hade problem med att kardborren släppte efter en tids användning så blev även det problemet löst, eftersom remmen håller skon på plats även om inte kardborren fäster längre. Sålänge som ni handlar av denna modell och den fortsätter att vara så populär så kommer förhoppningsvis Equine Fusion att fortsätta producera denna sko. Vi är tacksamma om ni handlar denna sko av oss så att vi kan fortsätta hålla den på marknaden :)

SLIM är för smala hovar och REGULAR för breda hovar. Men kontrollera alltid måtten med måttabellen nedan. Det är måtten som avgör om du bör välja slim eller regular.


Färg: Svart
OBS! Säljes PARVIS (storlek 10-16)


Fakta:

  • Trygga & Säkra: Tack vare uppdateringen av den extra remmen så kan inte kardborren lossna och skorna sitter som en smäck! 
  • Lätta att sätta på och ta av. Det går på några sekunder
  • Kraftig men mjuk sula för ökat skydd för hovsulan - inbyggd överrullning - Utmärkt hållbarhet med slittålig sula designad för tuffa utmaningar och svåra underlag
  • Sulan går bra att brodda med skruvdubbar
  • Bekväm för hästen: Många "kräsna" hästar föredrar joggingskor framför andra skor. Den ger inga restriktioner i hästens rörelser
  • Reflexband för bättre synlighet i mörker
  • Design som är skonsam och mjuk mot hästens ben
  • Finns i storlek 10-16

--------------------

HUR DU VÄLJER RÄTT STORLEK. 
Se filmen nedan eller läs anvisning på denna sidan. 
Kontrollera därefter storlekstabellen

Om du behöver hjälp kan du alltid rådfråga vår ONLINESERVICE

LADDA NER MÅTTABELLEN FÖR DENNA SKO (Klicka här)

--------------------

AT-REM-R10
-1 Produkter

Datablad

Hovstorlek
Till stora hovar (över 15 cm)
Typ av sko
Går över kronranden

Nerladdning

VIAHOV Miljövänlig följesedel

VIKTIG INFO till dig som beställer skor från Viahov! Läs igenom denna när du har beställt skor av oss.

Nerladdning (132.4k)

Mått-tabell AT med rem

Mått-tabell för All Terrain med rem

Nerladdning (136.44k)

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password