*Release* Trekking shoe (styckvis)

1 195,00 kr
Inkl. moms

Det senaste från Equine Fusion! En Trekking sko med All Terrain- sula som tidigare men nu med ett SNABB-TORKANDE material upptill som andas! Dessutom säljs de styckvis! Samma överlägsna grepp och sulmönster som förut. Passar därför perfekt som höst och vinter-sko för slaskiga och leriga uteritter. Ojämna underlag, inget problem! Du kommer känna dig trygg i sadeln med dessa skor! Och de är mjuka, behagliga och följsamma för din häst hela vägen runt! Många "kräsna" hästar föredrar dessa mjuka flexibla skor över andra barfotaskor med hårda stumma material, Denna sko passar såväl för ridning, olika dicipliner av tävling och träning samt även för rehab eller när hästen behöver skor i hagen eller vid tappsko. Finns som vanligt i både Slimfit och Regularfit. stl 7-16

Joggingsko storlek
Sulans form
Antal
I Lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

MÅTT-TABELL TREKKING SHOE

Equine Fusion Trekking Joggingshoe är mjuk och flexibel precis som alla andra modeller av Equine Fusions joggingskor. Trekking skon består av den välkända All Terrain-sulan med unik mönster-design som erbjuder överlägset grepp med en optimal överrullning. Den ger hoven en naturlig och fungerande stötdämpning och stabilitet, även på ojämna underlag. Den övre delen av Trekking skon är av ett snabb-torkande material som andas. Materialet är robust och tråligt och hjälper till att skydda mot stötar och slitage utifrån. Skon ger hoven full rörelsefrihet utan att begränsa, och ger fullt utrymme för hovdynamiken.

NYHET: Det som är förändrat i denna modell jämfört med föregående modeller är att Equine Fusion har uppdaterat materialet. Detta material andas, och är snabb-torkande. Dels genom att materialet inte tar upp lika mycket fukt men också att det är mindre, och nättare material. Det är dessutom ventilationshål i skon så att inte fukten blir lika instängd mot hoven. Detta gör att skon lämpar sig bättre för användning i hagen jämfört med tidigare skor. En viktig skillnad är också att kardborren är uppdaterad på denna sko för att sitta mycket bättre än på föregående modeller. Kardborren fäster dessutom med dubbla band, för att sitta extra säkert. En annan förändring är att överdelen går att anpassa mer för olika typer av hovformer, så den ska vara mer anpassningsbar än förut. Equine Fusion har också tänkt på att skon ska kunna sitta på valfri hov och säljs därför inte som höger resp. vänster-sko parvis som förut, utan säljs styckvis och kan sitta på både höger eller vänster. Sulans design och mönster ser ut som tidigare. Det finns också reflexer på skon för bättre synlighet i mörker. Den här skon har mindre material upptill och väger därför minst av samtliga modeller! Den nättaste joggingskon hittills! Equine Fusion har också tänkt på hästarna som skruvar sina hovar, och den här modellen utlovas kunna sitta extra bra till just dessa hästar. Välj denna modell om du har en hov med mycket påskjut i bakbenen och behöver skor som sitter extra bra!

FÖRDELAR

 • Enkla att använda!
  Det är enkelt att öppna upp skon helt och få ner hoven.
  Smart låssystem med dubbelhäftande kardborre-lås som går att spänna åt
  Överdelen är anpassningsbar för att kunna passa till hovar med olika udda former och vinklar

 • Tåliga & Sitter säkert!
  Den här modellen kan passa bra för hästar som har en viss "skruvande" rörelse på hoven när de går, den sitter på bra även på dessa
  Den övre delen består av ett två-bands låssystem
  Tack vare den anpassningsbara överdelen och det dubbelhäftande låssystemet så kan du fästa skon mycket tajt mot hoven och få den att sitta säkert kvar på hoven i alla gångarter
  Denna skon tål att användas även ute i hagen

 • Tillåter naturlig homekanism!
  Den här flexibla och elastiska typen av joggingsko tillåter hoven att sjunka ner i den mjuka tjocka gummisulan för att ge hoven FULL kontakt med sula och stråle och säkerställer därmed full naturlig hovmekanism och naturlig blodcirkulation i hoven - Därmed är detta en sko som är optimal för rehab och läkning av olika åkommor i hoven, suberb vid fånghäst-rehab eller vid underutvecklad stråle och trång trakt (understuckna trakter)
  Överdelen på skon är mycket mjuk och komfortabel för hästen, snäll och behaglig mot hästens hud

 • Torkar fort!
  Tillverkad av ett snabb-torkande material som andas

 • Utmärkt grepp!
  För ökat grepp på halkigt underlag så kan dubbar enkelt monteras på dessa skor (vi säljer dessa separat i butiken, läs mer under broddar)
  Greppstyrkan i skon förändras om underlaget blir blött - (tänk på säkerheten när du rider över blött gräs och lera) Greppet i dessa skor motsvarar ungefär det grepp som hästar har naturligt barfota - vilket i regel är överlägset bättre än greppet de har när de skos med järnskor - järn är mycket halkigt på sten, gräs och asfalt! Det är däremot inte hästens barfota hovar, eller gummit på dessa joggingskor! Du kommer känna dig trygg i sadeln när du rider med dessa!

 • Mångsidiga!
  Den främsta fördelen du får med ett par joggingskor jämfört med andra typer av barfotaboots är den anmärkningsvärda lämpligheten för rehabilitering, uteritter året runt på olika typer av underlag - speciellt terräng och ojämnt underlag! Eftersom de är av gummi med bra mönster så ger de utmärkt grepp, samt att hästen kan balansera sin kropp på ett helt överlägset sätt när den kan "känna av" underlaget genom skorna samt att sulan anpassar sig efter underlaget - precis som naturliga hovar gör!
  Dessa skor passar därför för en mängd olika typer av dicipliner, tävling och träning. De väger mindre än en vanlig ridsko av järn så hästen kommer röra sig med större lätthet och smidighet än med vanliga järnskor. Du kommer märka en otrolig skillnad om du rider med joggingskor på alla fyra hovar. I regel så brukar de flesta hästar ta för sig mer i varje steg, och röra sig med större säkerhet över stock och sten. Detta känns säkrare för både hästen och ryttare när man rider ute i skog och terräng, eller hoppar hinder banor med skarpa svängar och hovarna behöver sin naturliga flexibilitet.

Sulans tjocklek: 
strl 7-9: 10mm tjock sula
strl 10-13: 12mm tjock sula
strl 14-16: 14mm tjock sula

HUR DU VÄLJER RÄTT STORLEK. 
Se filmen nedan eller läs anvisning på denna sidan. 
Kontrollera därefter storlekstabellenOm du behöver hjälp kan du alltid rådfråga vår ONLINESERVICE

------------------------


LADDA NER MÅTT-TABELL -  

------------------------

TREK-JOG-R7
9 Produkter

Nerladdning

Miljövänlig följesedel

VIKTIG INFO till dig som beställer skor från Viahov! Läs igenom denna när du har beställt skor av oss.

Nerladdning (132.4k)

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password