• Reducerat pris

Easyboot Fury Heart *REA*

1 395,00 kr
976,50 kr Spara 30%
Inkl. moms
Kvarvarande lager är UNDER UTFÖRSÄLJNING

Nya Easyboot Fury Heart är en av få boots på marknaden som kan justeras helt i både längd och trakthöjd för att kunna anpassas till olika typer av hovar och följa hela verkningscykeln när hoven växer! En tajt smidig och sportig sko, som också är luftig och ventilerande - med tillräckligt tjock och stabil sula för att skydda väldigt ömfotade hästar från punkttryck! Den passar därför bra som en första-sko efter avskoning. Man kan även komplettera med en extra iläggssula för ökad support. (SÄLJES STYCKVIS)

Fury stl
Antal
I lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna Mån/Tis


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


Denna sportiga smidiga sko är det senaste tillskottet från världens största och äldsta boots-tillverkare Easycare i USA. Det som är lite unikt med denna sko är att den är väldigt ställbar för att kunna anpassas för olika trakthöjd och hovlängd, OCH den har en tjock och stabila sula som håller länge och ger ordentligt med skydd för ömma hovsulor. Att den är så otroligt ställbar, och dessutom har en tjock sula, gör att den lämpar sig väl för hästar som är nyss avskodda och beräknas ändra sin hovform ganska mycket under kort tid.

Den säljs tillsammans med en robust och tålig blå gaiter som går upp bakom ballarna och håller fast skorna.

Vi rekommenderar att att du kompletterar med extra mjuk neoprengaiter om du ska ägna dig åt krävande ridning eller om du har en häst som är extra känslig för skav. Den extra mjuka neoprengaitern heter Easyboot Fury Heart Neoprene Sling och du hittar den här.  Om du vill skydda benen lite extra så finns det fler skavskydd i butiken om du kikar i butiksavdelningen "Strumpor & Skavsårsskyd"

Easyboot Fury Heart Garanterar en säker och bekväm passform för förändringar som uppstår under verkningsperioden. Det robusta skalets unika design gör att den kan justeras upp till 25 mm i längd och upp till 16 mm i trakthöjd. Inga skrymmande beslag, stötdämpande, lätt att tvätta och torkar fort.

Den har samma typ av tåliga sula som övriga skor från Easycare. Det är en av marknadens mest slittåliga boots och därför mycket populära inom distansridning där bootsen måste klara nötning under många mil i sträck! Dessa skor håller länge!

OBS! Skruvarna som används till att sätta fast Pastern lock (extra tillbehör) är limmad med Loctite. Detta görs på fabriken.  Skruvarna går att lossa med "milt våld" om man tar tag i dem och vränger lite med en tång. (då kommer dock skon bli betraktad som begagnad sedan och går inte att skicka i retur på öppet köp)
Skruva fast alla skruvar regelbundet om du använder skorna. Limma dem med Loctite gänglim om du vill att de ska sitta fast permanent.

BRODDAR!
Leverantören rekommenderar i första hand quick-studs, dvs skruvdubbar (Vi säljer BestGrip 1100 som passar till dessa)
Men för de som önskar brodda med "riktig" brodd så funkar det också. Leverantören rekommenderar isåfall att man använder sig av den långa Easycare brodden på 1 tum.

DU KAN ÄVEN LADDA NER MÅTTABELLEN HÄR

 * Säljs styckvis

** OBS Kolla samtliga instruktionsvideorna om Fury Heart  HÄR PÅ EASYCARES HEMSIDA

Viktigt att veta om tillbehör och användning av Easyboot Fury Heart
(se video i nytt fönster)

EB-FURYH-3,5
2 Produkter

Särskilda referenser

upc
670786012773

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password