Easyboot TRAIL - för de stora hovarna

Easyboot Backcountry (STYCKVIS)

1 370,00 kr
Inkl. moms
Detta är en av de bättre bootsen i segmentet för boots med "hård" sula, den hårda sulan gör dem till perfekt vinterboots för dig som vill ha traditionella broddar i skorna! Dessa skor kommer i halvstorlekar så det är mycket enklare att hitta en sko som passar perfekt! Tillverkas av boots-företaget Easycare som är ett av de äldsta i branschen och har utvecklat massor av olika boots-modeller.
Sulans form
Backcountry stl
Antal
I lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Easyboot Backcountry bygger på den populära modellen "glove". De har exakt samma skal/sula nertill, och därmed samma passform - skillnaden är att Backcountry är kompletterad med en mjuk överdel som omsluter hoven ovanför kronranden med hjälp av kardborre och ser till att skon sitter kvar säkrare samt skyddar mer av hoven. 

Denna sko lämpar sig väldigt bra för uteritter, både korta och långa, samt även för träning i olika dicipliner. Är också en mycket bra sko att ha som reserv vid händelse av en tappsko. 

På baksidan finns en avtagbar rem som är reversibel för vänster eller höger-hov. Säljes styckvis och fungerar alltså lika bra som höger eller vänstersko. 

Denna modell är mycket enkel och nybörjarvänlig att använda och går mycket snabbt och enkelt att sätta på och ta av hoven!

BRA VINTERSKO: Eftersom den har just en HÅRD sula så går den också utmärkt att brodda med traditionella broddar, (till skillnad från joggingskor med mjuk fjädrande sula).  Easycare har utvecklat egna broddar till denna modellen. Här hittar du broddarna

Easycare har tre olika produktlinjer i sitt sortiment: Det ena är "Prestationsskor" och det andra är "Fritidsskor" och det tredje är "rehabskor". Den här modellen Easyboot Backcountry tillhör deras linje av "Fritidsskor" medan Glove (som ju Backcountry bygger på) tillhör deras "prestationsskor". Såhär skriver Easycare om sin produktlinje för fritid:

"Fritidslinjen är byggd med enkel applikation i åtanke (det ska vara enkelt att ta av/på skon). Alla boots i den här kategorin är idealiska för uteritter, som en ersättning för tappsko, eller som hovskydd för en ömfotad häst."

-----------------------------------------------------

VILKEN STORLEK SKA JAG VÄLJA?

LADDA NER MÅTTSCHEMA HÄR!

Om hästen ligger på gränsen mellan två storlekar, så ska du i detta fallet välja den STÖRRE storleken. 
Om du mäter hovarna och hoven tillhör en storlek på bredden och en annan storlek på längden, så välj alltid den större storleken.

-----------------------------------------------------

Du kan hitta mer information om denna sko på tillverkarens hemsida Easycare här

BACKCOUNTRY-R-2
3 Produkter

Särskilda referenser

upc
670786006741

Nerladdning

VIAHOV Miljövänlig följesedel

VIKTIG INFO till dig som beställer skor från Viahov! Läs igenom denna när du har beställt skor av oss.

Nerladdning (132.4k)

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password