• På rea!
Easyboot TRAIL - för de stora hovarna

Easyboot Backcountry *REA* styckvis

1 550,00 kr
1 007,50 kr Spara 35%
Inkl. moms
*Vi rear ut kvarvarande lager för att göra plats för nyare modeller från Easycare!*
Detta är en av de bättre bootsen i segmentet för boots som är "heltäckande" och har hård sula. Att de är heltäckande gör att de är relativt enkla att prova ut på nyavskodda hovar och förlåtande storleksmässigt. Att de har hård sula gör dem till perfekt vinterboots för dig som vill ha traditionella broddar i skorna! Dessa skor kommer i halvstorlekar så det är mycket enklare att hitta en sko som passar perfekt! Tillverkas av boots-företaget Easycare som är ett av de äldsta i branschen och har utvecklat massor av olika boots-modeller.

SÄLJES STYCKVIS 

Sulans form
Backcountry stl
Antal
I Lager

  Snabb & Smidig betalning med SVEA

Faktura, Internetbank, eller Kort & Delbetalning


  Snabb frakt med DHL & Postnord - även företagspaket

Eller hämta själv på vårt lager i Kinna Mån/Tis


  Returrätt i hela 30 dagar på fysiska varor

Gott om tid att prova!


---------
MÅTTSCHEMA

---------

Easyboot Backcountry bygger på den populära modellen "glove". De har exakt samma skal/sula nertill, och därmed samma passform - skillnaden är att Backcountry är kompletterad med en mjuk överdel som omsluter hoven ovanför kronranden med hjälp av kardborre och ser till att skon sitter kvar säkrare samt skyddar mer av hoven. 

OBS! Tillverkaren rekomenderar att välja en halvstorlek större boots än vad som indikeras av måtten på hoven. 

Denna sko lämpar sig väldigt bra för uteritter, både korta och långa, samt även för träning i olika dicipliner. Är också en mycket bra sko att ha som reserv vid händelse av en tappsko. 

På baksidan finns en avtagbar rem som är reversibel för vänster eller höger-hov. Säljes styckvis och fungerar alltså lika bra som höger eller vänstersko. 

Denna modell är mycket enkel och nybörjarvänlig att använda och går mycket snabbt och enkelt att sätta på och ta av hoven!

BRA VINTERSKO: Eftersom den har just en HÅRD sula så går den också utmärkt att brodda med traditionella broddar, (till skillnad från joggingskor med mjuk fjädrande sula).  Easycare har utvecklat egna broddar till denna modellen. Här hittar du broddarna

Easycare har tre olika produktlinjer i sitt sortiment: Det ena är "Prestationsskor" och det andra är "Fritidsskor" och det tredje är "rehabskor". Den här modellen Easyboot Backcountry tillhör deras linje av "Fritidsskor" medan Glove (som ju Backcountry bygger på) tillhör deras "prestationsskor". Såhär skriver Easycare om sin produktlinje för fritid:

"Fritidslinjen är byggd med enkel applikation i åtanke (det ska vara enkelt att ta av/på skon). Alla boots i den här kategorin är idealiska för uteritter, som en ersättning för tappsko, eller som hovskydd för en ömfotad häst."

-----------------------------------------------------

VILKEN STORLEK SKA JAG VÄLJA?

LADDA NER MÅTTSCHEMA HÄR!

Om hästen ligger på gränsen mellan två storlekar, så ska du i detta fallet välja den STÖRRE storleken. 
Om du mäter hovarna och hoven tillhör en storlek på bredden och en annan storlek på längden, så välj alltid den större storleken.

Easyboot Glove är en snarlik variant som har samma skal, men den ska sitta mycket tajtare. Så om du vet vilken storlek din häst har i Glove, så behöver du räkna med att du bör gå upp cirka 0,5-1 stl i denna modell. 

-----------------------------------------------------

Du kan hitta mer information om denna sko på tillverkarens hemsida Easycare här

BACKCOUNTRY-R-0
6 Produkter

Särskilda referenser

upc
670786006680

Nedladdning

VIAHOV Miljövänlig följesedel

VIKTIG INFO till dig som beställer skor från Viahov! Läs igenom denna när du har beställt skor av oss.

Nedladdning (132.4k)

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password