Easyboot TRAIL - för de stora hovarna

Easyboot Backcountry (STYCKVIS)

1 370,00 kr
Inkl. moms
Detta är en av de bättre bootsen i segmentet för boots med "hård" sula, den hårda sulan gör dem till perfekt vinterboots för dig som vill ha traditionella broddar i skorna! Dessa skor kommer i halvstorlekar så det är mycket enklare att hitta en sko som passar perfekt! Tillverkas av boots-företaget Easycare som är ett av de äldsta i branschen och har utvecklat massor av olika boots-modeller.
Sulans form
Storlek
Antal
Beställningsvara med ca 2 v lev.tid

 

Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.

 

Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.

 

14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

Easyboot Backcountry bygger på den populära modellen "glove". De har exakt samma skal/sula nertill, och därmed samma passform - skillnaden är att Backcountry är kompletterad med en mjuk överdel som omsluter hoven ovanför kronranden med hjälp av kardborre och ser till att skon sitter kvar säkrare samt skyddar mer av hoven.

Denna sko lämpar sig väldigt bra för uteritter, både korta och långa, samt även för träning i olika dicipliner. Är också en mycket bra sko att ha som reserv vid händelse av en tappsko. 

På baksidan finns en avtagbar rem som är reversibel för vänster eller höger-hov. Säljes styckvis och fungerar alltså lika bra som höger eller vänstersko. 

Denna modell är mycket enkel och nybörjarvänlig att använda och går mycket snabbt och enkelt att sätta på och ta av hoven!

Eftersom den här skon har en hård sula som inte fjädrar eller stötdämpar något så är det en fördel för hovmekanismen att komplettera den med en mjuk iläggssula, t.ex Comfort Pads eller den något tjockare Hoofix Protection Pads

BRA VINTERSKO: Eftersom den har just en HÅRD sula så går den också utmärkt att brodda med tjockare broddar, (till skillnad från joggingskor med mjuk fjädrande sula).  Easycare har utvecklat egna broddar till denna modellen och vi kan också erbjuda monteringshjälp om du vill köpa skorna färdigbroddade. Här hittar du broddarna

Här kan du läsa mer om vår brodd-monteringsservice

LADDA NER MÅTTSCHEMA HÄR!

Du kan hitta mer information om denna sko på tillverkarens hemsida Easycare här

BACKCOUNTRY-R-2
0 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password