• Ny
Montering av broddar/dubbar

Dubbmontering i Equine Fusion boots

444,00 kr
Inkl. moms

Tycker du att montering av dubbar verkar svårt och krångligt? Lugn! Vi hjälper dig! Dubbar ingår i priset.

Joggingsko stl
Antal
I Lager

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

OBS!! KOM IHÅG att du måste vara SÄKER på att du ska behålla bootsen du köper och att de passar till din häst! ÅNGERRÄTTEN gäller nämligen INTE för boots som du valt att montera dubb/brodd i. (undantaget de gånger det finns redan färdigbroddade boots att handla i butiken)
Du bör inte heller värme-modifiera bootsen efter att vi monterat fast broddarna i skon, eftersom metalldelarna kan påverka värme-modifieringen negativt så att inte önskvärt resultat uppnås.

I denna tjänst ingår monteringservice till 2 skor samt dubbar. - REKOMMENDERAT ANTAL DUBBAR INGÅR I PRISET

Välj storlek av Equine Fusion joggingskor när du lägger beställningen så att du får RÄTT ANTAL dubbar monterat i skorna

-------------------------

Vi monterar dubbar endast i Equine Fusions joggingskor
När vi monterar dubbar i Equine Fusion så använder vi alltid lim och rekommenderat antal dubb för att de ska sitta säkert fast under användning. De går då inte att skruva loss i efterhand. Detta eftersom gummit är ganska mjukt och risken att de lossnar är mycket större om de ej är limmade. Vi använder som standard alltid dubben Best Grip 1100 och går efter det rekommenderade antalet, om du inte har några andra specifika önskemål. Vill du ha storleken större (Best Grip 3000B) så säg till i samband med din beställning.

---------------------------

LEVERANS:
Observera att det normalt blir några dagars längre leveranstid med denna tjänst, detta eftersom vi ska hinna montera broddarna i bootsen innan de skickas 

-----------------------------

HAR DU KÖPT SKOR AV OSS SOM DU ÖNSKAR FÅ BRODDADE?
Du har möjlighet att skicka skorna till oss för montering av brodd i efterhand, du behöver då bara betala frakten tur/retur för att skicka skorna. VI GÖR DETTA ENDAST PÅ SKOR SOM EJ ÄR SLITNA I SULAN. 
Notera att detta är en service endast för Viahovs kunder som handlat sina skor hos oss. Och vi sätter inga brodd eller dubb i SLITNA skor (detta eftersom det finns mindre plast och gummi kvar att sätta islagsmutter och dubb i, vilket kan göra det svårt att få ett bra resultat). Om gummit är slitet så rekommenderar vi att du istället köper helt NYA skor att brodda/dubba - detta eftersom gummisulan blir tunnare och brodden och islagsmuttern riskerar att bli för lång för skon och då blir det i värsta fall punkttryck mot hästhoven. När du skickar in dina använda skor för montering: Var noga med att bifoga dina kunduppgifter i paketet så vi vet vem skorna är ifrån och RENGÖR skorna ordentligt innan och se till att de är torra när de läggs i paketet. 

MONTERING2-12
10000 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password