Du kan bli nästa ViahovProvare!

Viahov AB söker fler hovvårdare och hovslagare men även hästkliniker och veterinärer som vill arbeta aktivt med våra joggingskor från Equine Fusion. Nätverket av återförsäljare ökar starkt nu, likaså efterfrågan på våra tjänster lokalt av utprovning och vi behöver därför finnas tillgängliga på flera orter i Sverige. Vill du bli en av oss?

Viahov AB är grossist av joggingskorna från Equine Fusion i Sverige. Lager och kontor har vi i centrala Göteborg. Equine Fusion finns i många olika storlekar. De passar hovlängder från cirka 6,5 cm upp till drygt 16,5 cm.

Joggingskorna finns i flera olika modeller, med fler nya modeller på gång. Alla modeller går även att brodda med skruvdubb för vinterbruk . Skorna passar till väldigt många olika typer av hovar och hästar, samt för många olika typer av användningsområden. De fungerar utmärkt både till ridning och till rehab som t.ex vid fång. En stor fördel för dig i ditt arbete.

Bli en i gänget av våra hängivna Viahov-provare

Du får handledning av oss för att lära dig hitta rätt storlek och modell. Du får ett bra marknadsstöd med bland annat rikstäckande annonsering, folders och flyers, länk på viahov.se, medverkan på mässor och marknadsföring i sociala medier m.m.

Nyfiken?

Fyll i svarsformuläret här online eller skicka ett mail och berätta om dig själv.

Vi återkommer till dig med mer information! För kontakt och frågor, hör av dig till mig, Anna Hane, på mail anna@viahov.se

Titta gärna runt i vår webshop och läs mer om oss.

Hoppas du blev nyfiken och vill bli en av oss. Du är välkommen!

Med Vänliga Hälsningar

Anna Hane

VD och Hovvårdare

PS. Vi har ett jättebra och förmånligt erbjudande av startpaket så du snabbt och enkelt kan komma igång som utprovare av Equine Fusion!

Anmäl dig här

Detta vill vi att du fyller i om du vill ansöka om att bli ny ViahovProvare.

  • Företag
  • Organisationsnummer
  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Webbsida / Facebooksida

Är verksamheten:

  • Momsregistrerad?
  • Ansvarsförsäkrad?

Vilken är din nuvarande kundkrets?

Berätta lite kortfattat om dig själv, dina erfarenheter, utbildning och din nuvarande verksamhet.

Skicka din förfrågan direkt via mail eller via vårt kontaktformulär.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password