Montering av broddar/dubbar

Montering av broddar/dubbar

300,00 kr
Inkl. moms levereras inom 2-5 vardagar

Tycker du att montering av dubbar/broddar i skorna verkar svårt och krångligt? Lugn! Vi hjälper dig! 
I denna tjänst ingår montering av broddar i ett par skor (2 stycken), oavsett antal broddar, typ av broddar eller hovboots. OBS - själva broddarna eller skorna ingår inte. Läs mer nedan

Antal
I Lager

 

Säker betalning med Payson Faktura, Internetbank, Kort, Delbetalning & Konto. Även Swish i separat kassa.

 

Leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Alltid spårbar frakt.

 

14 dagars returrätt enligt Distanshandel och Konsumentköplagen. Läs mer i våra köpvillkor.

I denna tjänst ingår montering av brodd/dubb till 2 skor, oavsett antalet broddar./dubbar. Själva broddarna/dubbarna ingår inte. De måste köpas separat i shopen. Rekommenderat antal brodd/dubb kan du läsa mer om när du går in och läser om dubben.

När vi monterar dubbar i Equine Fusion så använder vi alltid lim och rekommenderat antal dubb för att de ska sitta säkert fast under användning. De går då inte att skruva loss i efterhand.

Har du köpt Equine Fusion All Terrain joggingskor så rekommenderar vi att montera broddarna Best Grip 1100.

GLÖM INTE ATT BESTÄLLA DUBBAR/BRODDAR TILL SKORNA! DETTA HITTAR DU HÄR!

LEVERANS:
Observera att det normalt blir några dagars längre leveranstid med denna tjänst, detta eftersom vi ska hinna montera dubbarna i bootsen innan de skickas 

OBS!! KOM IHÅG att du måste vara SÄKER på att du ska behålla bootsen du köper och att de passar till din häst. ÅNGERRÄTTEN gäller nämligen INTE för boots som du valt att montera broddar i. (undantaget de gånger det finns redan färdigbroddade boots att handla i butiken)
Du har dock möjlighet att skicka skorna till oss för montering av brodd i efterhand, läs mer här:

Har du redan köpt skor hos Viahov som du önskar hjälp att brodda?
Om du redan har köpt hem boots från Viahov så kan du skicka in dem till oss så monterar vi brodd/dubb i dem åt dig. Notera att detta är en service endast för Viahovs kunder som handlat sina skor hos oss.

Gör såhär: Beställ en returfrakt här i webbutiken för att skicka in skorna till oss, och ta kontakt med oss så att vi vet att ditt paket är påväg samt vad du önskar för brodd och beställ önskat antal brodd och monteringsservice här i butiken. Vi lämnar dock inga garantier på skor eller arbete vid montering av brodd på redan använda skor. obs! om gummit är mycket nerslitet så rekommenderar vi att du istället köper helt NYA skor att brodda/dubba - detta eftersom gummisulan blir tunnare och brodden riskerar att bli för lång för skon. 

När du skickar in dina använda skor för montering: Var noga med att bifoga dina kunduppgifter i paketet så vi vet vem skorna är ifrån och RENGÖR skorna ordentligt innan och se till att de är torra när de läggs i paketet. 

958 Produkter

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password