• På rea!
  • Ny

FURY - Provad

895,00 kr
Inkl. moms

Säljer två stycken Easyboot Fury Heart #4 till nedsatt pris som endast är provade. 

Skorna är lite lätt smutsade efter att ha suttit på en häst men de är endast provade i stallgången och de är inte använda. Vi rear därför ut dem med en generös rabatt på 500kr styck
NYPRIS: 1395 kr styck
NEDSATT TILL: 895 kr styck (rabatt 500 kr)

Läs gärna mer om skorna på originalsidan

Fury stl
Antal
*beställningsvara, ca 2 veckor extra lev-tid*

  Säker & Snabb kassa med Svea Webpay

Välj mellan Faktura, Internetbank, Kort & Delbetalning.

  Beställningar före kl 10:00 skickas normalt samma dag! Annars dagen efter.

Alltid spårbar frakt. Välj mellan Postnord Mypack, DHL Servicepoint eller Företagspaket till dörren

  Ångerrätt/returrätt i hela 30 dagar

Gott om tid att prova!

Det här är det allra senaste från Easycare!
Den påminner lite om Scoot Boot (när mud straps är monterade) i sitt utförande, men med den stora skillnaden att den här booten är ställbar för att kunna anpassas för olika trakthöjd och hovlängd, och kunna förändras ihop med hoven när den växer eller ändrar sig i form. 
Det är en boot som går nedanför kronranden, men med en enkel skyddsgaiter som går upp runt bakdelen av hoven för att hålla skon på plats. Liknande funktion med fastsättningen finns på många andra boots på marknaden, bland annat Evo, Scoot, Flex och många andra boots. Och det vi har lärt oss av detta är att det är oftast på den punkten där hårda plastremmar ligger an mot huden, som skavsår kan uppträda om bootsen har dålig passform, eller om hästen har dem på sig under lång tid, eller under väldigt krävande distanser. Därför har också Easycare tagit fram en mycket mjukare neoprengaiter som de rekommenderar att man använder istället för den hårda original-gaitern, om man har en häst som är känslig för skav eller om man ska rida distans. Den heter Easyboot Fury Heart Neoprene Sling och du hittar den här. Något annat som kan vara värt att nämna (och detta gäller egentligen ALLA boots som har remmar och gaiters som ligger mot hästens hud) är att man bör skydda hästens ben med en extra skyddsgaiter eller strumpa, alternativt EVA-tape (en tape med neopren på bakdsidan) så att man kan skräddarsy skydd på sina boots. Du hittar alla dessa tillbehör i butiksavdelningen "Strumpor & Skavsårsskyd"

Easyboot Fury Heart Garanterar en säker och bekväm passform för förändringar som uppstår under verkningsperioden. Det robusta skalets unika design gör att den kan justeras upp till 25 mm i längd och upp till 16 mm i trakthöjd. Inga skrymmande beslag, stötdämpande, lätt att tvätta och torkar fort.

Den har samma typ av tåliga sula som övriga skor från Easycare. Det är en av marknadens mest slittåliga boots och därför mycket populära inom distansridning där bootsen måste klara nötning under många mil i sträck! Dessa skor håller länge!

OBS! Skruvarna som används till att sätta fast Pastern lock (extra tillbehör) är limmad med Loctite. Detta görs på fabriken.  Skruvarna går att lossa med "milt våld" om man tar tag i dem och vränger lite med en tång. (då kommer dock skon bli betraktad som begagnad sedan och går inte att skicka i retur på öppet köp)

BRODDAR!
Leverantören rekommenderar i första hand quick-studs, dvs skruvdubbar (Vi säljer BestGrip 1100 som passar till dessa)
Men för de som önskar brodda med "riktig" brodd så funkar det också. Leverantören rekommenderar isåfall att man använder sig av den långa Easycare brodden på 1 tum.

DU KAN ÄVEN LADDA NER MÅTTABELLEN HÄR

 * Säljs styckvis

** OBS Kolla samtliga instruktionsvideorna om Fury Heart  HÄR PÅ EASYCARES HEMSIDA

Viktigt att veta om tillbehör och användning av Easyboot Fury Heart
(se video i nytt fönster)

EB-FURYH-BEG4

Särskilda referenser

upc
670786012780

Du kanske också gillar

New Account Register

Already have an account?
Log in instead eller Reset password